Çözüldü Spawnda blok koyamiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemil37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemil37

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
112
Minecraft
Ceko37

Discord:

Ceko37#9713

Merhaba
Daha önce bir spawn yapmistim ve op olduğum için blok koyabiliyordum 2.spawn yapmak istedim ve yaptim
Herşeyi ayarladim ama kendimi opluktan çikarinca ilk yaptiğim spawn a blok koyamiyorum ama spawn2 ye blok koyabiliyorum. Spawn a blok koymayi nasil açabilirim ? Groupmanager de build True

Merhaba
Daha önce bir spawn yapmistim ve op olduğum için blok koyabiliyordum 2.spawn yapmak istedim ve yaptim
Herşeyi ayarladim ama kendimi opluktan çikarinca ilk yaptiğim spawn a blok koyamiyorum ama spawn2 ye blok koyabiliyorum. Spawn a blok koymayi nasil açabilirim ? Groupmanager de build True
Dediğiniz cümle mantıksız değil mi ? beyfendi. eğer ki sunucu kurmayı planlıyorsanız neden millet spawn'a blok koysun ki. iyi forumlar efendim.

Dediğiniz cümle mantıksız değil mi ? beyfendi. eğer ki sunucu kurmayı planlıyorsanız neden millet spawn'a blok koysun ki. iyi forumlar efendim.

Sunucuya oyuncu,vip v.b Değil admin ve kurcunun koymasini istiyorum[DOUBLEPOST=1519456029,1519454203][/DOUBLEPOST]/ spawn yazinca yaklasik 15 blok ilerde kirip blok koyabiliyorum ve o alanda deri ile rglerede bakamiyorum şuan farkettim spawn2 de ayni sorun var

Son düzenleme:
worldguard.region.bypass yetkisini vermeyi dene.
Bütün WorldGuard yetkileri için: worldguard.*

Sorun Hala Devam Ediyor.[DOUBLEPOST=1519500140,1519463521][/DOUBLEPOST]Bilen yokmu ?

Sunucuya oyuncu,vip v.b Değil admin ve kurcunun koymasini istiyorum[DOUBLEPOST=1519456029,1519454203][/DOUBLEPOST]/ spawn yazinca yaklasik 15 blok ilerde kirip blok koyabiliyorum ve o alanda deri ile rglerede bakamiyorum şuan farkettim spawn2 de ayni sorun var
Tamam işte Op Vermen yeterli değil mi ? Zaten op olucak

cemilcim /mv setspawn komutunu o bölgeden çooookk uzakta ve kullanmadıgın bi yerde yaz
sorunun kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl