Bulundu spawn yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CrazyEmre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 440
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrazyEmre

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
EmreCrazu
merhaba ben skyblock sunucusu açtım ve spawn yazınca skyblock spawn'a ışınlanıyor ama birde survival diye oyun açtım orda spawn yazınca skyblock'a ışınlıyor onun için bir skript'i olan varmıdır acaba yani skyblockda spawn yazınca skyblock spawnına gidicek survivalda spawn yazınca suvival spawnına gidicek şimdiden teşekkürler

merhaba ben skyblock sunucusu açtım ve spawn yazınca skyblock spawn'a ışınlanıyor ama birde survival diye oyun açtım orda spawn yazınca skyblock'a ışınlıyor onun için bir skript'i olan varmıdır acaba yani skyblockda spawn yazınca skyblock spawnına gidicek survivalda spawn yazınca suvival spawnına gidicek şimdiden teşekkürler

İki sunucu aynı sunucuda mı?

Benim tavsiyem bir lobby plugini kullanmanız bu iki oyun modu gideceği bölümü belirlesin. Per-World-Plugin gibi sistemler için mesela Survival dünyasında Skyblock pluginini kapatın aynı şekilde skyblock için sorun çözülmüş olucaktır.

Spawn sistemi için 2 farklı plugini kullanmanızı öneririm veya kullandığınız pluginin grup desteği varsa biraz kurcalayarak çözebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl