Çözüldü Spawn olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FroxyYT

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
LeaxyEdits

Discord:

bozkurtharun

Merhabalar kendi minecraft sunucuma ilk defa girenleri spawn yerine normal world dünyasına atıyor essentials dan setspawn çektim multiversecore den setspawn çektim setworldspawn yazmama rağmen bagzenleri ilk defa giren oyuncular spawn da doğmuyor yardımcı olabilmek varmı
Bu dediğim olay her zaman olmuyor ilk defa girenlerde ara sıra oluyor

server.properties dosyasından "level-name=" kısmını world değil kendi dünyan ile değiştir, veya skript kullan

JavaScript:
command /setilkbaslangic:
    trigger:
        player has the permission "ilkbaslangic.admin"
        set {setilkbaslangic} to location of player
        send "&fMCTR &8▸&fHey, ilk doğma yeri ayarlandı." to player

on first join:
    teleport player to {setilkbaslangic}

hocam levelname dediğiniz olmadı
scripti deniyeceğim

hocam levelname dediğiniz olmadı
scripti deniyeceğim
Merhabalar. Skript ile de olmaz ise veya istemez iseniz hubthat pluginini kullanabilirsiniz. Sorununuz çözüldüğünde belirtmeyi unutmayınız. İyi günler dilerim.

server.properties dosyasından "level-name=" kısmını world değil kendi dünyan ile değiştir, veya skript kullan

JavaScript:
command /setilkbaslangic:
    trigger:
        player has the permission "ilkbaslangic.admin"
        set {setilkbaslangic} to location of player
        send "&fMCTR &8▸&fHey, ilk doğma yeri ayarlandı." to player

on first join:
    teleport player to {setilkbaslangic}
hocam on first join yazisi kodun ustunde olmasi lazim ayrica buna on respawn on join vs eklenebilir

hocam on first join yazisi kodun ustunde olmasi lazim ayrica buna on respawn on join vs eklenebilir
kodun üstünde olma sebebi nedir? (setilkbaslangıcı) belirtip kodu yazmışım, ayrıca on respawn eklemenin hiçbir mantığı yok :(

kodun üstünde olma sebebi nedir? (setilkbaslangıcı) belirtip kodu yazmışım, ayrıca on respawn eklemenin hiçbir mantığı yok :(
Genelde kodun ustunde olmazsa isinlamiyor spawna hep karsilasirim bu sorunla on respawn ise nolur neolmaz diye eklenen bir koddur adam olunce spawn a isinlanir

Merhaba,

Sorununuz çözüldüyse lütfen belirtin.

Merhabalar kendi minecraft sunucuma ilk defa girenleri spawn yerine normal world dünyasına atıyor essentials dan setspawn çektim multiversecore den setspawn çektim setworldspawn yazmama rağmen bagzenleri ilk defa giren oyuncular spawn da doğmuyor yardımcı olabilmek varmı
Bu dediğim olay her zaman olmuyor ilk defa girenlerde ara sıra oluyor
Essentials da config icerisinde en alt kısımda
spawn-on-join: true böyle bir ayar var join yapa bilirsiniz

sorun bizdede oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl