Çözüldü Spawn Map Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrSyntax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrSyntax

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Minecraft
MrSyntax

Discord:

_faikk

Spawn kısmına ışınlanırken böyle bir hata alıyorum. Nasıl çözebilirim bir bilgisi olan var mı ?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-10-20 225339.webp
    Ekran görüntüsü 2024-10-20 225339.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 89
Kesin olarak emin değilim fakat Multiverse-core plugini configinde dünya değiştirme yetkisi false olabilir rica etsem bi bakar mısın. Ayrıca Essentials plugini yüklüyse onun configinde de buna benzer bir izin yetkilendirmesi boolean'ı mevcut ona da bakar mısın.

Kendim de baktım, Multiverse-core plugininde "enforceaccess" olarak geçiyor. Benimkin de false ve böyle bir hata ile karşılaşmadım, seninkinde true ise false yapmalısın.

Essentials plugininde ise "world-teleport-permissions" olarak geçiyor benimkinde yine false, fakat durumun bundan kaynaklandığını düşünmüyorum.

Kendim de baktım, Multiverse-core plugininde "enforceaccess" olarak geçiyor. Benimkin de false ve böyle bir hata ile karşılaşmadım, seninkinde true ise false yapmalısın.

Essentials plugininde ise "world-teleport-permissions" olarak geçiyor benimkinde yine false, fakat durumun bundan kaynaklandığını düşünmüyorum.
Arkadaşın dediklerini uygula. Sorunun çözülecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl