oomercant
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 97
- Minecraft
- omercant
Discord:
oomercant#9140
oomercant#9140
oomercant#9140
skripti de denedim aynı şey reload atınca veya kapatınca o da gidiyorSkript Yardımıyla Yapabilirsin.
Farklı Bir Server.Jar Dosyası Kullanabilirmisiniz?skripti de denedim aynı şey reload atınca veya kapatınca o da gidiyor
oomercant#9140
nasıl yani? sorunu düzeltecek jar varsa atabilir misiniz?Farklı Bir Server.Jar Dosyası Kullanabilirmisiniz?
Spigot, Paper Jarlarından Bir Tanesini Kullanabilirsiniz.nasıl yani? sorunu düzeltecek jar varsa atabilir misiniz?
oomercant#9140
Paper kullanıyorum spigot'u deneyeceğimSpigot, Paper Jarlarından Bir Tanesini Kullanabilirsiniz.
Umarım İşe YararPaper kullanıyorum spigot'u deneyeceğim
merhaba sunucuda setspawn setworldspawn ve authme setspawn çekmeme rağmen ölünce spawn noktasında doğmuyor oyuncu ve sunucuyu tamamen kapayıp açınca hepsi gidiyor spawn komudu işe yaramıyor tekrar gidip her kapayıp açmamda oraya setspawn çekmem gerekiyor nasıl düzeltebilirim bunu?
oomercant#9140
teşekkürler çözüldü bu komutlaMultiverseCore kullanıyor iseniz /mv setspawn yazarak bu sorunu çözebilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!