Spawn hatası ve FFA haritası için TP Blokları | ÇÖZÜLDÜ

KaanKaraman123

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Doğmalarını istediğim yerde /authme setSpawn ve /setspawn komutlarını kullandım, evet, orada doğuyorla fakat, atalım ki FFA haritasında iken çıktılar, orada doğuyorlar! Yardım! Nasıl belirli ve değişmeyen bir spawn yapabilirim?
AYRICA
Suyun altında basınç p.ları ile çalışan bir sistem istemiyorum, ben bir bloka değince FFA haritasında rastgele ve belirlediğim yere gidilsin istiyorum.
Yardım edecek olanlar Skype'larını ya özelden atsınlar ya buraya yazsınlar.
AYNI KONUDA YARDIMA İHTİYACI OLANLAR BEĞENİRSE SEVİNİRİM.
===========================
Sadece Kayitli Oyuncular diye bir hata alıyorum problem authme den dolayı yardım edebilen varsa lütfen yazsın

Son düzenleme:
Doğmalarını istediğim yerde /authme setSpawn ve /setspawn komutlarını kullandım, evet, orada doğuyorla fakat, atalım ki FFA haritasında iken çıktılar, orada doğuyorlar! Yardım! Nasıl belirli ve değişmeyen bir spawn yapabilirim?
AYRICA
Suyun altında basınç p.ları ile çalışan bir sistem istemiyorum, ben bir bloka değince FFA haritasında rastgele ve belirlediğim yere gidilsin istiyorum.
Yardım edecek olanlar Skype'larını ya özelden atsınlar ya buraya yazsınlar.
AYNI KONUDA YARDIMA İHTİYACI OLANLAR BEĞENİRSE SEVİNİRİM.

1. Söylediğinizi pek anlamadım şahsen.
2. Söylediğiniz RandomTP ve ufak bir skript ile yapılabilir boş bir zamanımda yazacağım

Sanırım Authme Reloaded kullanıyorsun config.yml girip

Kod:
ForceSingleSession: true
ForceSpawnLocOnJoin:
enabled: true

Yapıp ardından worlds: kısmı altına serverdaki dünyaların isimlerini yaz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl