Çözüldü spawn ayarlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SakarJoJukYT

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
67
Minecraft
NotKaiser

Discord:

dusuncesiz

oyuna girince direk orda doğucak skriptler işe yaramıyor ben essentialsıda denedim setspawn ve easysetspawnıda denedim ancak olmuyo ormanlık biryerde doğuyor yardım

oyuna girince direk orda doğucak skriptler işe yaramıyor ben essentialsıda denedim setspawn ve easysetspawnıda denedim ancak olmuyo ormanlık biryerde doğuyor yardım
eğer olmuyorsa

Kod:
-/authme setspawn
-/authme firstsetspawn
böyle birşeydi

Bir çok daha skript var olması lazım set spawn vs eğer gene çalışmıyorsa profesyonel birisiyle konuş.

Arkadaş burda zaten yardım istiyor, konuyu baltalamasan?
Bende ona öneri veriyorum burada konu ile baltalama ne alakası var anlıyamadım ya bir skript bozuk spawn ayarlıyamıyor yada başka bir sorun çünkü bunları iyi yapan skriptleri vs iyi ayarlıyan birisi böyle bir hata alması mümkün değil. Ve sorun çözülmezse İnfumia gibi ekipler para karşılığı hataları çözüyorlar diye biliyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş burda zaten yardım istiyor, konuyu baltalamasan?
ve bana böyle diyip kendisi yardım isteyen arkadaşa yardım etmek yerine bana yazmanda ayrı bir ironi :d

Ortada bir ironi yokken öyle nitelendirmeniz gerçekten post kasmadığınızı göstermekte (!)
Her neyse arkadaşın konusunu çöplüğe çevirmenin bir anlamı yok, bilgili arkadaşlar en kısa sürede konunuzu görüp yardımcı olacaklardır.

Ortada bir ironi yokken öyle nitelendirmeniz gerçekten post kasmadığınızı göstermekte (!)
Her neyse arkadaşın konusunu çöplüğe çevirmenin bir anlamı yok, bilgili arkadaşlar en kısa sürede konunuzu görüp yardımcı olacaklardır.
Bu arada arkadaşada baya yardımcı oldun adam sana şuanda teşekkürlerini iletmiştir .d

Merhaba, öncelikle sorunun çözüldüğüne sevindim. Bu arada işi garantiye almak istiyorsanız /mv setspawn 'da çekin. Konuyu kilitleyip taşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl