Çözüldü Spartan çok ram kullanıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McProKing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 824
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

McProKing

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
46

Discord:

SemihDemir#8668

Hile koruma eklentisi olan Spartan'ı sunucuma yükledim ama aşırı ram kullanıyor. Sunucuda kimse yokken ram kullanımı 5GB ye kadar çıkıyor. Hatta 8GB Olduğunu bile gördüm. Eklentiyi silip sunucuyu çalıştırdım şu anda kullandığım eklenti ve dünyalara göre normal bir ram kullanımı söz konusu (1.5GB). Config.yml veya diğer yml dosyalarından bi ayarı değiştirip bunun önüne geçebilir miyim?

Bunun önüne geçilemez sanırım. Farklı hile korumaları deneyebilirsin.

Hile koruma eklentisi olan Spartan'ı sunucuma yükledim ama aşırı ram kullanıyor. Sunucuda kimse yokken ram kullanımı 5GB ye kadar çıkıyor. Hatta 8GB Olduğunu bile gördüm. Eklentiyi silip sunucuyu çalıştırdım şu anda kullandığım eklenti ve dünyalara göre normal bir ram kullanımı söz konusu (1.5GB). Config.yml veya diğer yml dosyalarından bi ayarı değiştirip bunun önüne geçebilir miyim?
@EmreSHN Dediği Gibi başka hile koruması deneye bilirsiniz efendim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son sürüm olduğundan da fazla ram yiyor olabilir. Sunucundaki eklentiler 1.15.2 ile uyuşmuyor olabilir. Spartan'ı alt sürümlerde deneyip aynı sorunu alıp almadığını test edebilirsin.

Son sürüm olduğundan da fazla ram yiyor olabilir. Sunucundaki eklentiler 1.15.2 ile uyuşmuyor olabilir. Spartan'ı alt sürümlerde deneyip aynı sorunu alıp almadığını test edebilirsin.

Spartanı kaldırdığımda ram kullanımı 800MB a kadar düştü. En son güncellemesinde eklenti yazarı ram kullanımı ile ilgili sorunları düzelttiğini söylemişti ama pek bi değişiklik yok gibi :d

Spartanı kaldırdığımda ram kullanımı 800MB a kadar düştü. En son güncellemesinde eklenti yazarı ram kullanımı ile ilgili sorunları düzelttiğini söylemişti ama pek bi değişiklik yok gibi :d

Spartan'ı kullanmanı önermiyorum farklı hile korumaları deneyebilirsin.

Matrix kullanabilirsin gayet kaliteli.

Merhabalar;
1.15.2 de chunk problemleri de bu ram kullanımı ciddi oranda arttırıyor bilginiz olsun bizzat yaşadım.
Ayrıca Spartan pluginini 1.12.2 sunucumda aktif olarak kullanıyorum ve hiç bir şekilde ram artışı yaşamıyorum.
Derseniz ki başka plugin lazım ücretlilerden daha önce kullanıp memnun olduklarımı yazayım.

- HackedServer (En sevdiğim)
- AAC
- Matrix
- Xprotect

Matrix öneririm bedava sürümü bilene fena.

Eklenti yapımcısına GC logları veya Java Profiler verilerini gönderirsen düzeltmeye çalışabilir. Yapay zeka kullandığından çok kaynak tükettiğini duymuştum/okumuştum, gerçekten Spartan'a ihtiyacın yok ise başka bir anti hile eklentisi kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl