Çözüldü Spartan Anti Cheat vs Themis Anti Cheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlperTheMinner

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
72

Discord:

alprtheminer

Grimac kullandım fakat çok yanlış algılıyor o yüzden Spartan ile Themis arasında kaldım sanırım spartan beğenilmiyordu modrinth sayfasında optizime edilmiştir vs yazıyor Themiside geçmişte kullanmıştım memmun kaldığım pluginlerdendi sizce hangisini kullanmalıyım?

2 side çöp kendi anti cheatini yap geç

Sunucuya anticheat lazım birşeyler önerin yada grim için beleş config.

merhaba
Spartan AntiCheat Daha gelişmiş ve kapsamlı bir anti cheat çok fazla hile türünü tespit eder ayarları ve koruması güçlü ama genelde ve daha ağırdır

Themis AntiCheat: Daha hafif ve basit bir anti cheat kurulumu kolay temel hileleri engeller ama spartan kadar detaylı ve güçlü değildir

Spartan AntiCheat Konusu

Sunucuya anticheat lazım birşeyler önerin yada grim için beleş config.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu plugine bakabilirsin

Grimac kullandım fakat çok yanlış algılıyor o yüzden Spartan ile Themis arasında kaldım sanırım spartan beğenilmiyordu modrinth sayfasında optizime edilmiştir vs yazıyor Themiside geçmişte kullanmıştım memmun kaldığım pluginlerdendi sizce hangisini kullanmalıyım?
Benim tavsiyem GrimAC'nin son sürümünü kullan evet bazı durumlarda false positiveler oluyor. bu her anticheat'de yaşanan bir durum ve ücretsiz olarak java kısmını en iyi engelleyen GrimAC'dir.

Ve bedrock tarafı içinde themis kullan. Tabi bedrock tarafını tamamen engellemenin bir yolu yok hile yazılım yapanlar themiside bypasslıyor ama gene bir yere kadar güzel korur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl