Tanıtım [Sparkles Sunucu Bulma Botu] Aradığın Minecraft Sunucusunu Kolayca Bul!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Destiny

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
194

Discord:

cha_chapman

Merhaba, çeşitli minecraft forumlarından sunucu aramak artık uğraştırıcı ve sıkıcı olmaya başladı.
Sparkles Bot, aradığınız türdeki minecraft sunucularını discord üzerinden kolayca bulmanıza yarayacak projedir.

sparklessunucubulma.gif

Yukarıda da görüldüğü üzere kullanmanız için yapmanız gereken tek şey istediğiniz oyun türünü bota girmek.
Daha sonra Sparkles Bot, kayıtlı olan sunucuları; IP, Website, Sürüm, Sunucu Açıklaması, oyuncu sayısı ve ping detaylarıyla karşınıza çıkartıyor.

Sizde sunucunuzu Sparkles Bota ücretsiz bir şekilde eklemek istiyorsanız discord üzerinden ulaşın!
Chapman#4246

Sparkles bot şuanlık sadece kendi discord sunucumda. Bota olan desteği için @Zolqid 'e teşekkür ederim.

Son düzenleme:
hepsi api ile yapılmıştır basit bir sistem olmuş benim için diğerleri için çok güzel ve kullanışlı bir discord botu olmuş elinize sağlık. ayrıca zolqide selam söyleyin en yakın zamanda botunu deniceğim :) :)

"Sunucu bulma botu" yazısını görünce sırf meraktan baktım güzel ve başarılı olmuş iyi forumlar.

Çok iyi görünüyor cidden oyuncuların işini kolaylastirmak için bire bir. Başarılar umarım daha çok gelisirsiniz.

Bende sunucumu eklemeyi düşünüyorum geliştiricileri ve geliştirenleri desteklemek her zaman güzeldir

Güzel bir bot olmuş public hale getirilebilir başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl