Çözüldü Spark rapor analizi yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KavuncuTV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 729
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hamza357 makine yetersizliğinden olabilir mi hocam ryzen 5 3500x az geliyor olabilir mi dediklerinizi yaptım fakat leaf geçmeme rağmen düzelme olmadı
CPU kötü ve windows 11 kullanıyorsunuz performansın çoğu bu 2 sebepten dolayı düşüyordur, windows yerine debian kullanabilirsiniz.

ubuntu veya debiana geçmeniz makine performansı açısından daha mantıklı aynı zamanda daha iyi bir işlemci ve ddr5 bulunan bir makineye geçerseniz sorun giderilir yüksek ihtimal

teşekkürler arkadaşlar yardım için sorunun eklenti kaynaklı olmadığını çözdüğünüz için

teşekkürler arkadaşlar yardım için sorunun eklenti kaynaklı olmadığını çözdüğünüz için
Ana sebepleri cpu ve işletim sistemi ama Protocollib ve Jumpads eklentileride çok performans yiyor alternatiflerini kullanmanı öneririm.

Ana sebepleri cpu ve işletim sistemi ama Protocollib ve Jumpads eklentileride çok performans yiyor alternatiflerini kullanmanı öneririm.
jumpads direkt kaldırıcam protocollib yerine ne önerirsiniz hocam

eyvallah hocam normalde bu kadar yüksek değildi protocol znpc geçince bu hale geldi neden anlayamadım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
inceler misiniz rica etsem hocam znpc biraz hata veriyor (leaf da bu hata yine var)
NPCleri tekrar oluşturmaya uğraşırsanız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
geçin en performanslısı bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl