ihalitisbackk
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 44
- Minecraft
- halitisbackk
Discord:
ihalitisbackk#7699
ihalitisbackk#7699
ihalitisbackk#7699
Bottan kastım Sunucuya aynı anda sokmuyorlar bot algılamasın diye belirli aralıklarla sokuyorlar. Eklenti önerin nedir?Bence bunun için sırtını scripte dayamamalısın bunları sağlayan ücretli eklentiler var piyasa da şuan hangisi tercih ediliyor bilmiyorum onu satın alıp kullanabilirsin.
maadenci
join:
loop 5 times:
teleport player to {başlangıç}
set player's metadata "KORUMA" to 1
wait a tick
exit loop if player's location = {başlangıç}
region exit:
"%region%" = "koruma"
delete player's metadata "KORUMA"
chat:
executor = player
cancel event if player's metadata "KORUMA" = 1
command:
executor = player
command != "register" or "login"
cancel event if player's metadata "KORUMA" = 1
command başlangıç:
permission: test
trigger:
set {başlangıç} to player's location
send "Ayarlandı."
Şuan Minecraft piyasasını bilmiyorum sunucular hangi paralı eklentiyi kullanıyor veya kullanmıyor uzun bir süredir developerlığı bırakınca artık eskisi gibi ilgim kalmadı yani sana ne desem yalan olur diğer arkadaşlar sana tavsiye olarak söylerler.Bottan kastım Sunucuya aynı anda sokmuyorlar bot algılamasın diye belirli aralıklarla sokuyorlar. Eklenti önerin nedir?
BloodyX#4069
ihalitisbackk#7699
Ben botları skript ile nasıl engelleyeceğime dair birşey söylemedim? Sunucuya 5,10 adet bot atıyorlar ve bu botlar aynı anda sohbete büyük bir şekilde random atarak sohbeti kirletiyorlar istediğim şey bu botların sohbeti kirletememesi.Dostum botları spamları skriptler ile engellemeyemezsin hiç bir zaman.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.satın al kafan rahat olsunDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Su içeceksin ama.
suyu acıyorsun ama altına bardak koymuyorsun gibi bir şey bu.
ihalitisbackk#7699
Bu eklentiyi kullanan arkadaşlarımız varsa detaylı bilgi alabilirsiniz hem paranız boşa gitmez.Dediğiniz eklentiler işe yararsa satın alabilirim fiyatları da uygun geldi. Normalde Aegis alacaktım fakat max 1.17 desteği varmış ve bazı kişiler botları tam olarak engellemediğini söyledi.
BloodyX#4069
Ben sana sadece bir seçenek sundum alıp almaman senin yararına benim yararıma degil yani almışken kafam rahat olsun niye her seferinde sorun yaşayım ki ?Ben botları skript ile nasıl engelleyeceğime dair birşey söylemedim? Sunucuya 5,10 adet bot atıyorlar ve bu botlar aynı anda sohbete büyük bir şekilde random atarak sohbeti kirletiyorlar istediğim şey bu botların sohbeti kirletememesi.
ihalitisbackk#7699
Yok haklısın fakat dediğim sorunu engelleyebilecek mi? bu konuda şüpheliyim.Ben sana sadece bir seçenek sundum alıp almaman senin yararına benim yararıma degil yani almışken kafam rahat olsun niye her seferinde sorun yaşayım ki ?
BloodyX#4069
youtube gibi platformlara bakabilirsiniz inceleme yapabilirsiniz veya araştıra bilirsiniz.Yok haklısın fakat dediğim sorunu engelleyebilecek mi? bu konuda şüpheliyim.
ihalitisbackk#7699
Aegis 1.17 destekliyor diye biliyorumBen aegis öneriyorum şahsen kaliteli bir bot koruması bana kalırsa. AntiBotDeluxe'nin satıcısı artık spigot'ta satmıyor sanırsam uyarı veriyor çünkü spigot. BotSentry'de kaliteli bir bot korumasıdır. Ancak bot korumalarının botların spam atmasına bir engel koyup koymayacağını bilmiyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!