Spam' a Düşmeyen Sahte Mail Scripti | İnstagram

Anestezy

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Script özellikleri ;

Spama düşmeden instagram scripti gibi mail gönderecektir.

Saniyede değişen ip adresleriyle sınırsız gönderim imkanı.

Rastgele hesap çalmak için yapmanız gereken ;

site:instagram.com intite:hotmail | gmail

google de mail aratma kodumuz instagramda mail görebileceksiniz.

Çalışma mantığı ;

Hosting sağlayıcınızın mail adresi ile gönderim yapacak yani [email protected] bunun yanında bazı yabancı firmalar istediğiniz e posta adreslerini satıyor hack yönelik gibi bunları da satın alarak kullanabilirsiniz.

ALT KISIMDA VİDEO DA SCRİPTİ İZLEYEBİLİRSİNİZ BUNU 1 SENE ÖNCE YÜKLEMİŞTİM VİDEOYU HALEN AKTİFTİR AKTİF OLDUĞUNA DAİR SS ATACAĞIM.

Gönderme bilgisi ;
script-png.1

Video mevcuttur.

Destek ve satın alım için forum ;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hızlı satın alım ;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

FİYAT 2 YAZILIM OLUP 80 TL'DİR.

ÖDEMELER EFT VEYA ONLİNE ÖDEME GEÇİDİ

Moderatör tarafından düzenlendi:
ip adresi vs. 2. planda dostum. gmail, hotmail, yahoo gibi mail sağlayıcıları başlıkları kontrol ediyor. kontrolden geçemezse ne türlü mail atarsan at direk spama düşüyor, sosyal mühendislik olayları fazla işe yaramaz artık, yemiyorlar.

Gmail ile phishing sitesi basıldığında bırak spama düşmeyi anında site şüpheli yiyor. Engellemek imkansız.

ip adresi vs. 2. planda dostum. gmail, hotmail, yahoo gibi mail sağlayıcıları başlıkları kontrol ediyor. kontrolden geçemezse ne türlü mail atarsan at direk spama düşüyor, sosyal mühendislik olayları fazla işe yaramaz artık, yemiyorlar.
2017 de hazırladım 2019 hala daha da tutuyor :) düşünce haznenize bağlı çok basit bir yöntem sadece hepsi bu senin benim yiyebileceğim gibi değil

Bu tür işlerle zaten uğraşmıyorum ama yinede uğraşanlar için iyidir heralde.

Daha iyilerini yapman dileğiyle, başarılar!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl