Söyle Bakalım! #2 - Forumun en eğlenceli ve en zor oyunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

admiraldus

DEVASTATE
Elmaslar
1.681
Minecraft
admiralduski

Discord:

admiraldus#6660

1.jpg
2.jpg
3.1.jpg
3.2.jpg
3.3.jpg
4.jpg

Çok güzel bir konu !!

1. Dünya
20 Dakka erken
10 saiye geri

Gidiceğim yere 10 dakika erkan giderim.
Zamanı 20 saniye geriye almak isterdim.
1. Dünya savaşında asker olmak isterdim.

İş yerine 20 dk erken giderdim çünkü çalışmayı severim ve geç gidersem patron kızar, zamanı 10 saniye geri alırım çünkü her saniye altın değerinde bazen 1 saniye hayat kaybettirip birine hayat kazandırıyor, 1.Dünya Savaşında asker olurdum ve 2. Dünya savaşına göre daha fala fazla vatanım için savaşmış olurum.

20 dakika erken gitmeyi tercih ederim. Geç gidersem bir şeyler kaçırabilirim, ama erken gitmenin bir zararı yok

Zamanı 20 saniye ileri almak isterdim. Çünkü bazen sıkıldığım veya geçmesini istediğim çok zaman oluyor. Pişman olursun geri sarmak güzel diyebilirsin ama pişman olduğum zamanlarda da ileri sararak olayı geçerim .-.

1. dünya savaşına katılmak isterdim. Çünkü 2. dünya savaşındaki gibi kimyasallar yok.

1- 10 dakika geç.
2- 10 saniye geriye.
3- 1. Dünya savaşı.

çok fazla bildirim atıyorsunuz biraz sakin olsanız veya istemeyen kişilere bildirim gitmese?

İş yerine 20 dk erken giderdim çünkü çalışmayı severim ve geç gidersem patron kızar, zamanı 10 saniye geri alırım çünkü her saniye altın değerinde bazen 1 saniye hayat kaybettirip birine hayat kazandırıyor, 1.Dünya Savaşında asker olurdum ve 2. Dünya savaşına göre daha fala fazla vatanım için savaşmış olurum.
Bence Patron Sen Olmalısın ;)

20 dakika erken giderim ki okula bile erkenden gidiyorum.
10 saniyemi geri getirmek isterim.
II. Dünya savaşı her zaman beni etkilemiştir. ( CoD 2)

1.10 dakika geç
2.20 saniye geri
3. I.Dünya Savaşı

1) 20 dakika erken
2) 20 saniye ileri
3) 1. dünya savaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl