Bulundu Soygun, Polis skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qwjhegjhasgdjkasgdja

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
ByVotka

Discord:

VOTKA

Merhabalar herkese iyi forumlar, benim bir problemim var çok araştırdımda olası güzel bi sonuç alamadım yani tam takır halledemedim.
Konumuz şu ki itemsadder'dan bir atm modelini yerleştirdim ve skript ile ona tepki ekliyip ayarladığım perm örneğin hırsız,soyguncu permi varsayalım. Bir npc yapmayı düşünüyorum ordan hırsız olmayak isteyenler ordan yine itemsadder üzerinden 3d modellenmiş soygun itemi olmasını planladım. Bununla ATM modeline elindeki o itemle sağ tıklayıp 5 dk veya herhangi bir süre içinde soyup belli bir ayarlı parayı vermesini chatte bu şahıs soygun yaptı diyerekten poliscilerinde aynı şekilde özel bir model ayarlamak istiyorum (job,kelepçe) bu modelin adını nasıl koyupta polisler o soyguncuya sağ tık yapıp belirli bir ayarlanmış yere (hapishane) bölgesine o hırsızın atılıp 3-5dk beklemesini istiyorum. Skript bilenler için pratik düşündüm birçok kaynak var zaten sadece ufak tefek skript kodları gerekiyor eklenecek yardımcı olacak arkadaşlara minnettarım hem arayanlar içinde kolaylık olur. konuya bekliyorum <3

Discord xanaroma eklermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl