SOURCESETUPS JENALEX - TEMA TASARIM HIRSIZLIĞI

kashidev

Işık + Taş = Işıktaşı
Onaylı Satıcı
Elmaslar
754
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Şikayeti Olan Kişi
kashidev
Şikayetçi Olunan Kişi/Takım/Şirket
jenalex (forum ismi bilinmiyor), @euseadev , @weesli , @Source Setups , @Razon12 - ve forum ismini bulamadığım diğer ekip üyeleri.
Konu
Abyss LeaderOS Temasının Çalınması
Hiç uzatmadan konuya giriyorum, satışta olan Abyss temam "Source Setups" isimli satış takımı tarafından 1/1 olarak kopyalanmıştır.

Source Setups Sitesi:
1783195501364.webp

Satışta olan Abyss LeaderOS Temam:

1783195578860.webp

Sitenin LeaderOS ile alakası olmamasına rağmen ai tarafından yazılan yorum satırları :)
1783195805590.webp

1783195989196.webp

Şikayetçi olduğum source setups ekip üyeleri:
jenalex (forum ismi bilinmiyor), @euseadev , @weesli , @Source Setups , @Razon12 - ve forum ismini bulamadığım diğer ekip üyeleri.​

Merhaba, bu işi hizmet vermek için müşterim benden sizin temanızı örnek olarak iletti bende bu temaya uygun yakın bir şekilde tema tasarımı yaptım.

Sizi bu işten önce tanımıyordum ben sadece bir geliştiriciyim ben müşterinin istediğini yaparım temanın benim tarafımda herhangi bir satışı bulunmuyor.

Ben müşterimin bana söyeldiğini yapmakla hükümlüyüm.

Bana örnek olarak sizin temanız atıldı, bana atılan temanın üstünden ilerlemem sesli olarak söylendi, ben de işim gereği müşterimin isteğini yerine getirip sizin tema tasarımınızı baz alarak yapay zeka yardımı ile bu temayı yeniden tasarladım ve müşterime teslim ettim.
1783198461528.webp

Ben taraflı sizin temanız örnek gösterilerek hiç bir şekilde satış veyahut örneklendirme yapılmamıştır.
Sizin temanızın örnek olarak kullanılmasının en büyük temeli müşterimin bu tarza çok yakın bir şey istemesidir.

Extra olarak burada ticaret yapan birisisiniz hatta çalıştığım minecraft ekibide resmi ve lisanslı olarak sizin temalarınızı birden fazla sunucusunda kullanıyor ancak bu yaşadığımız durumdan ve bana attığınız itafların yanında discord ticket kanallarında küfürlü konuşmanız ticarete yakışıkalan bir durum değildir.

1783198927500.webp

1783198948371.webp

1783198966333.webp

Ben Source Setups ekibine dahil bir üye değilim, sadece site tasarımı yapan freelancer bir çalışanım, üstüme atılan suçlamaları kabul etmiyor ve sizi kendi isteğim ve irademle kopyaladığımı reddediyorum.
Yaptığım proje tamamen müşterimin istekleri doğrultusundadır.

Öncelikler herkese iyi geceler MC-TR kullanıcıları,

Yaşanan bu konudan dolayı tüm sorumluluklar bana yani jenalex'e aittir. Siteyi yapan Eusea veya diğer yetkili arkadaşların bir suçu yoktur. Gelelim sitenin ana sayfasındaki benzerlik kısmına:

- Site kısmında LeaderoS'un bu temasını referans aldığımız kısmı doğrudur. Ancak referans gösterilen kısım yalnızca ekran görüntüsünde gösterilen kısımdır. Sitenin geriye kalan tüm alanlarında çalındığı iddia edilen tema ile benzerlik bulunmamaktadır. Bu noktada "1/1 olarak kopyalanmıştır." demek bana biraz saçma gelmekte.

Kendisini sözde resmi ve satış yapan bir satıcı olarak gösteren bu arkadaşa sormak istiyorum, Discord sunucumuza gelip bizlere Ailevi Küfürler edip, saçma saçma hakaretler etmek ne kadar etik ve doğru bir davranış?

Kendisine bu konunun ilk başında tatlı bir dil ile sitenin belirtilen kısmının revize edilebileceğini ve değiştirilebileceğini söylemiştim, ancak kendisi halen bizlere hakaret edip üstüne dinlemeyip sunucumuzdan çıkmayı tercih etti dinlemeyi bile seçmedi.

Gerekli savunmayı bundan sonra yalnızca MC-TR yetkililerine yapacağımı da buradan bildirmek isterim.

Merhaba öncelikle ben source setups adlı tasarım sunucusunda asistan ekibi olarak görevim sadece destek taleplerine bakmaktı arka planda böyle bir işin döndüğünden haberim yoktu olsaydı da girmezdim zaten arkadaş benden şikayetci olmuş ancak buradaki suçumu ben tam olarak anlayamadım? Ben sadece destek taleplerine yazılan şeylere cevap veriyordum bu konuda benim weeslinin veya diğer asistan arkadaşların ne gibi bir suçu olabilir? Hadi onu geçtim bir suçum olmazken bana hakaretlerde bulundunuz bence insanların günahını boştan yere almayın iyi akşamlar.

Ekleme:
Ayrıca Şahıs bana tehtid türünden bir mesaj yazmıştır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260704-234741~3.webp
    Screenshot_20260704-234741~3.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20260704-234815~3.webp
    Screenshot_20260704-234815~3.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20260705-003046~2.webp
    Screenshot_20260705-003046~2.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
aşırı boş yapıyonuz bro çok da takmamak lazım fanlar her daim vardır.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl