SOURCESETUPS JENALEX, EUSEA - TEMA TASARIM HIRSIZLIĞI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kashidev

Işık + Taş = Işıktaşı
Onaylı Satıcı
Elmaslar
752
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Şikayeti Olan Kişi
kashidev
Şikayetçi Olunan Kişi/Takım/Şirket
jenalex (forum ismi bilinmiyor), @euseadev , @weesli , @Source Setups , @Razon12 - ve forum ismini bulamadığım diğer ekip üyeleri.
Konu
Abyss LeaderOS Temasının Çalınması
Hiç uzatmadan konuya giriyorum, satışta olan Abyss temam "Source Setups" isimli satış takımı tarafından 1/1 olarak kopyalanmıştır.

Source Setups Sitesi:
1783195501364.webp

Satışta olan Abyss LeaderOS Temam:

1783195578860.webp

Sitenin LeaderOS ile alakası olmamasına rağmen ai tarafından yazılan yorum satırları :)
1783195805590.webp

1783195989196.webp

Şikayetçi olduğum source setups ekip üyeleri:
jenalex (forum ismi bilinmiyor), @euseadev , @weesli , @Source Setups , @Razon12 - ve forum ismini bulamadığım diğer ekip üyeleri.​

Öncelikler herkese iyi geceler MC-TR kullanıcıları,

Yaşanan bu konudan dolayı tüm sorumluluklar bana yani jenalex'e aittir. Siteyi yapan Eusea veya diğer yetkili arkadaşların bir suçu yoktur. Gelelim sitenin ana sayfasındaki benzerlik kısmına:

- Site kısmında LeaderoS'un bu temasını referans aldığımız kısmı doğrudur. Ancak referans gösterilen kısım yalnızca ekran görüntüsünde gösterilen kısımdır. Sitenin geriye kalan tüm alanlarında çalındığı iddia edilen tema ile benzerlik bulunmamaktadır. Bu noktada "1/1 olarak kopyalanmıştır." demek bana biraz saçma gelmekte.

Kendisini sözde resmi ve satış yapan bir satıcı olarak gösteren bu arkadaşa sormak istiyorum, Discord sunucumuza gelip bizlere Ailevi Küfürler edip, saçma saçma hakaretler etmek ne kadar etik ve doğru bir davranış?

Kendisine bu konunun ilk başında tatlı bir dil ile sitenin belirtilen kısmının revize edilebileceğini ve değiştirilebileceğini söylemiştim, ancak kendisi halen bizlere hakaret edip üstüne dinlemeyip sunucumuzdan çıkmayı tercih etti dinlemeyi bile seçmedi.

Gerekli savunmayı bundan sonra yalnızca MC-TR yetkililerine yapacağımı da buradan bildirmek isterim.

Siteyi satmak için yapmamışlar beğendikleri için referans gibi örnek almış olabilirler abartıcak neyi var bunun?

tamam anladık en iyi ai kullanan sizsiniz kashide kullanıyor onlarda kullanıyor herkesde iyi biliyor boş yapmaya gerek yok bence kashi zaten üslubu evde bıraktığı için 1 - 0 geride başlıyor bu konuda çok para kazanıyorsan bunuda dert etmezsin bence

2010 ergen problems

Gerçekten yazık, haklı bile olsan ailevi değerlere küfür ederek hem sana olan saygıyı kaybetmiş oldun hemde kendini küçük düşürmüşsün.

Bende eski takım sahibi birisiydim ve özel siparişlerde müşteri ne isterse onu yapmak ile sorumluyuzdur. Benim adıma açılmış bu karalisteye benzer şikayetlerim var ve hepsinden de haklı olarak çıkmıştım. Gerekli kanıtlar ile müşterinin özel talebi doğrultusunda yapıldığı kanıtlar da ortada olduğunu görüyoruz zaten. Sanal ortamda küfür etmek basittir, ne kadar da kötü bir durum.

Öncelikler herkese iyi geceler MC-TR kullanıcıları,

Yaşanan bu konudan dolayı tüm sorumluluklar bana yani jenalex'e aittir. Siteyi yapan Eusea veya diğer yetkili arkadaşların bir suçu yoktur. Gelelim sitenin ana sayfasındaki benzerlik kısmına:

- Site kısmında LeaderoS'un bu temasını referans aldığımız kısmı doğrudur. Ancak referans gösterilen kısım yalnızca ekran görüntüsünde gösterilen kısımdır. Sitenin geriye kalan tüm alanlarında çalındığı iddia edilen tema ile benzerlik bulunmamaktadır. Bu noktada "1/1 olarak kopyalanmıştır." demek bana biraz saçma gelmekte.

Kendisini sözde resmi ve satış yapan bir satıcı olarak gösteren bu arkadaşa sormak istiyorum, Discord sunucumuza gelip bizlere Ailevi Küfürler edip, saçma saçma hakaretler etmek ne kadar etik ve doğru bir davranış?

Kendisine bu konunun ilk başında tatlı bir dil ile sitenin belirtilen kısmının revize edilebileceğini ve değiştirilebileceğini söylemiştim, ancak kendisi halen bizlere hakaret edip üstüne dinlemeyip sunucumuzdan çıkmayı tercih etti dinlemeyi bile seçmedi.

Gerekli savunmayı bundan sonra yalnızca MC-TR yetkililerine yapacağımı da buradan bildirmek isterim.
Sorumluluk sadece sana ait değil "Source Setups" ekibine aittir. Tema dosyaları localimde duruyor Referans alınan kısım yalnızca ekran görüntüsündeki kısım diyorsunuz sitenizde zaten başka sayfa yok. Ayrıca kodları incelediğimde bir çok LeaderOS gibi, LeaderOS stilinde şeklinde comment satırları görüyorum.

Hırsızlık yapana söverim, çok temiz söverim ama size kısa kesmişim.

Merhaba öncelikle ben source setups adlı tasarım sunucusunda asistan ekibi olarak görevim sadece destek taleplerine bakmaktı arka planda böyle bir işin döndüğünden haberim yoktu olsaydı da girmezdim zaten arkadaş benden şikayetci olmuş ancak buradaki suçumu ben tam olarak anlayamadım? Ben sadece destek taleplerine yazılan şeylere cevap veriyordum bu konuda benim weeslinin veya diğer asistan arkadaşların ne gibi bir suçu olabilir? Hadi onu geçtim bir suçum olmazken bana hakaretlerde bulundunuz bence insanların günahını boştan yere almayın iyi akşamlar.

Ekleme:
Ayrıca Şahıs bana tehtid türünden bir mesaj yazmıştır.
Size temamın kopyalandığını söylediğimde ve bu konu hakkında mc-tr de kara liste konusu açacağımı söylediğimde açabilirsiniz diyerek cevap verdiniz. Tehtid içerikli mesaj bulunmuyor.

Siteyi satmak için yapmamışlar beğendikleri için referans gibi örnek almış olabilirler abartıcak neyi var bunun?
Satış yapılmıyorsa hırsızlık legal oluyor yani ?!:D

tamam anladık en iyi ai kullanan sizsiniz kashide kullanıyor onlarda kullanıyor herkesde iyi biliyor boş yapmaya gerek yok bence kashi zaten üslubu evde bıraktığı için 1 - 0 geride başlıyor bu konuda çok para kazanıyorsan bunuda dert etmezsin bence

2010 ergen problems
AI kullanımının konu ile alakası nedir ? Ortada emek verilerek yapılan, satışa sunulan bir hizmetin kopyalanması durumu var ve dert etmezsin diyorsun.

Küfür konusuna gelecek olursam, beni tanıyan tanır 2016 dan beri forum üyeliğim var, 2014 den beri bu işlerdeyim. Günlük hayatımda dahi küfürlü konuşan birisi değilim ancak benim temamı çalıp pişkinlik yapan adamlara hak ettiğini veririm.

Ek olarak belirtmek isterim ki konuda 3 adet küfür ettiğim yer var ve sadece bu kısımlar kırpılarak paylaşılıyor. Talepteki diğer kısımlar niye paylaşılmıyor mesela ? Müşterilerimin kullanıcı verilerini çalmaya yönelik ekran görüntülerini niye paylaşmadınız ?

Ek olarak şunu da belirteyim, arkadaşların paylaştığı ekran görüntüsünde açıkça temamın demosu paylaşılıyor ve "bu şekilde bir site istiyorum" diyerek anlaşma yapılıyor. Yani temayı çalan kişi de, çaldıran kişi de temanın satışta olan bir tema olduğunu bilerek böyle bir kopyalama işine girişiyor.

Son düzenleme:
Sorumluluk sadece sana ait değil "Source Setups" ekibine aittir. Tema dosyaları localimde duruyor Referans alınan kısım yalnızca ekran görüntüsündeki kısım diyorsunuz sitenizde zaten başka sayfa yok. Ayrıca kodları incelediğimde bir çok LeaderOS gibi, LeaderOS stilinde şeklinde comment satırları görüyorum.

Size temamın kopyalandığını söylediğimde ve bu konu hakkında mc-tr de kara liste konusu açacağımı söylediğimde açabilirsiniz diyerek cevap verdiniz. Tehtid içerikli mesaj bulunmuyor.

Satış yapılmıyorsa hırsızlık legal oluyor yani ?!:D

AI kullanımının konu ile alakası nedir ? Ortada emek verilerek yapılan, satışa sunulan bir hizmetin kopyalanması durumu var ve dert etmezsin diyorsun.

Küfür konusuna gelecek olursam, beni tanıyan tanır 2016 dan beri forum üyeliğim var, 2014 den beri bu işlerdeyim. Günlük hayatımda dahi küfürlü konuşan birisi değilim ancak benim temamı çalıp pişkinlik yapan adamlara hak ettiğini veririm.

Ek olarak belirtmek isterim ki konuda 3 adet küfür ettiğim yer var ve sadece bu kısımlar kırpılarak paylaşılıyor. Talepteki diğer kısımlar niye paylaşılmıyor mesela ? Müşterilerimin kullanıcı verilerini çalmaya yönelik ekran görüntülerini niye paylaşmadınız ?

Ek olarak şunu da belirteyim, arkadaşların paylaştığı ekran görüntüsünde açıkça temamın demosu paylaşılıyor ve "bu şekilde bir site istiyorum" diyerek anlaşma yapılıyor. Yani temayı çalan kişi de, çaldıran kişi de temanın satışta olan bir tema olduğunu bilerek böyle bir kopyalama işine girişiyor.
Açabileceğinizi söyledim çünkü konunun bizle herhangi bir alakası bulunmamakta sizin sorununuz source setups adlı tasarım sunucusunun kurucusu ile siz arasındadır olayda bizlik birşey yoktur ayrıca konu açacağım dediğinizde biz sizle nazik bir dille uzlaşmaya çalıştık fakat siz teşebbüs etmeyip hakaret edip sunucudan çıkmayı tercih ettiniz ve oraya tehtid türünden bir mesaj yazdım dikkatli okursan görürsün ve tekrar diyorum ekipteki diğer üyelerin suçunu tam olarak anlayamadım bunuda anlatırsan sevinirim dostum

Son düzenleme:
Açabileceğinizi söyledim çünkü konunun bizle herhangi bir alakası bulunmamakta sizin sorununuz source setups adlı tasarım sunucusunun kurucusu ile siz arasındadır olayda bizlik birşey yoktur ayrıca konu açacağım dediğinizde biz sizle nazik bir dille uzlaşmaya çalıştık fakat siz teşebbüs etmeyip hakaret edip sunucudan çıkmayı tercih ettiniz ve oraya tehtid türünden bir mesaj yazdım dikkatli okursan görürsün ve tekrar diyorum ekipteki diğer üyelerin suçunu tam olarak anlayamadım bunuda anlatırsan sevinirim dostum
Açabilirsiniz diyerek kabahatini kabullenmiş oluyorsun.

Müşteri istedi diye başka bir şeyin kopyasını yapmak ne kadar doğru olabilir? Başkasının ürününü müşteri istiyor diye kopyalayıp satılması doğru değil, bu resmen başkasının emeğinden geçinmek oluyor her ne kadar yapımında uğraşılsa bile. En azından izin alsaydınız orjinal sahibinden. Ayrıca haklı olan konumda olunsa bile karşı tarafa hakaret etmek haklı konumdan haksız çıkmaya doğru bir eylem oluyor ve her şeyden önce saygısızlık kesinlikle yapılmamalı çünkü her iki taraf kendince haklı olduğu görüşünde

Açabilirsiniz diyerek kabahatini kabullenmiş oluyorsun.
açabilirsiniz dediğimi zaten kabullenmediğimi kim söyledi size? ekran görüntüsünü bile atarım zaten yaptığım birşeyi inkar etmem zaten o mesajdan sonra kurucu geldi ve asıl muhattap olmanız gereken kişiyle muhattap oldunuz tekrar söylüyorum ben de dahil ekipteki kimsenin bu olayda bir sorumluluğu bulunmamaktadır sizin muhattap olmanız sorumlu tutmanız gereken kişiler siteyi yapan kişi ve tasarım sunucusunun sahibidir herhangi bir destek yetkilisi değildir ayrıca kim haklı kim haksız bilmiyorum o konuyla alakalı kişilerin bileceği iş.

Bundan Sonra Gereken savunmayı yalnızca MC-TR Yetkili & Yöneticilerine yapacağımı da bildirmek isterim.

Son düzenleme:

Projemde yürütülen tüm tasarım hizmetleri ve tüm işlemler tarafımca yürütülmektedir. Yetkili ekibinin tamamı yalnızca fiyat bilgisi vermekte veya genel konularda destek olmaktadır. Şikayetçi taraf olmak istiyorsan yetkililerimi değil gelip beni tehtit edebilirsin.

Senin kimseye küfür etme hakkın yok, sanalda herkese küfür etmek çok basittir. Ancak kendini ne kadar küçük ve egoist gösterdiğini de bir kez daha görmüş olduk.

Dün destek talebinde sana söylediğim şeyi buraya taşıdığını görüyorum. Sitenin yapımında temadan ve leaderostan esinlendiğimiz kısmı doğru, ancak biraz sitenin diğer sayfalarını incelersen ana sayfadaki belirtilen yer haricinde benzerlik göremezsin. Kendi hırsına yenik düşeceğine sitemizde biraz zaman geçirmeni öneririm.

Bu nasıl bir üsluptur bu nasıl bir savunma şeklidir?
Küfür ettiğim için kendimi savunmuyorum zaten. Benim ekmeğime taş koymaya çalışana, emeğime saygısızlık yapana yine olsa yine söverim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl