Öncelikler herkese iyi geceler MC-TR kullanıcıları,
Yaşanan bu konudan dolayı tüm sorumluluklar bana yani jenalex'e aittir. Siteyi yapan Eusea veya diğer yetkili arkadaşların bir suçu yoktur. Gelelim sitenin ana sayfasındaki benzerlik kısmına:
- Site kısmında LeaderoS'un bu temasını referans aldığımız kısmı doğrudur. Ancak referans gösterilen kısım yalnızca ekran görüntüsünde gösterilen kısımdır. Sitenin geriye kalan tüm alanlarında çalındığı iddia edilen tema ile benzerlik bulunmamaktadır. Bu noktada "1/1 olarak kopyalanmıştır." demek bana biraz saçma gelmekte.
Kendisini sözde resmi ve satış yapan bir satıcı olarak gösteren bu arkadaşa sormak istiyorum, Discord sunucumuza gelip bizlere Ailevi Küfürler edip, saçma saçma hakaretler etmek ne kadar etik ve doğru bir davranış?
Kendisine bu konunun ilk başında tatlı bir dil ile sitenin belirtilen kısmının revize edilebileceğini ve değiştirilebileceğini söylemiştim, ancak kendisi halen bizlere hakaret edip üstüne dinlemeyip sunucumuzdan çıkmayı tercih etti dinlemeyi bile seçmedi.
Gerekli savunmayı bundan sonra yalnızca MC-TR yetkililerine yapacağımı da buradan bildirmek isterim.
Sorumluluk sadece sana ait değil "Source Setups" ekibine aittir. Tema dosyaları localimde duruyor Referans alınan kısım yalnızca ekran görüntüsündeki kısım diyorsunuz sitenizde zaten başka sayfa yok. Ayrıca kodları incelediğimde bir çok LeaderOS gibi, LeaderOS stilinde şeklinde comment satırları görüyorum.
Hırsızlık yapana söverim, çok temiz söverim ama size kısa kesmişim.
Merhaba öncelikle ben source setups adlı tasarım sunucusunda asistan ekibi olarak görevim sadece destek taleplerine bakmaktı arka planda böyle bir işin döndüğünden haberim yoktu olsaydı da girmezdim zaten arkadaş benden şikayetci olmuş ancak buradaki suçumu ben tam olarak anlayamadım? Ben sadece destek taleplerine yazılan şeylere cevap veriyordum bu konuda benim weeslinin veya diğer asistan arkadaşların ne gibi bir suçu olabilir? Hadi onu geçtim bir suçum olmazken bana hakaretlerde bulundunuz bence insanların günahını boştan yere almayın iyi akşamlar.
Ekleme:
Ayrıca Şahıs bana tehtid türünden bir mesaj yazmıştır.
Size temamın kopyalandığını söylediğimde ve bu konu hakkında mc-tr de kara liste konusu açacağımı söylediğimde açabilirsiniz diyerek cevap verdiniz. Tehtid içerikli mesaj bulunmuyor.
Siteyi satmak için yapmamışlar beğendikleri için referans gibi örnek almış olabilirler abartıcak neyi var bunun?
Satış yapılmıyorsa hırsızlık legal oluyor yani ?!:D
tamam anladık en iyi ai kullanan sizsiniz kashide kullanıyor onlarda kullanıyor herkesde iyi biliyor boş yapmaya gerek yok bence kashi zaten üslubu evde bıraktığı için 1 - 0 geride başlıyor bu konuda çok para kazanıyorsan bunuda dert etmezsin bence
2010 ergen problems
AI kullanımının konu ile alakası nedir ? Ortada emek verilerek yapılan, satışa sunulan bir hizmetin kopyalanması durumu var ve dert etmezsin diyorsun.
Küfür konusuna gelecek olursam, beni tanıyan tanır 2016 dan beri forum üyeliğim var, 2014 den beri bu işlerdeyim. Günlük hayatımda dahi küfürlü konuşan birisi değilim ancak benim temamı çalıp pişkinlik yapan adamlara hak ettiğini veririm.
Ek olarak belirtmek isterim ki konuda 3 adet küfür ettiğim yer var ve sadece bu kısımlar kırpılarak paylaşılıyor. Talepteki diğer kısımlar niye paylaşılmıyor mesela ? Müşterilerimin kullanıcı verilerini çalmaya yönelik ekran görüntülerini niye paylaşmadınız ?
Ek olarak şunu da belirteyim, arkadaşların paylaştığı ekran görüntüsünde açıkça temamın demosu paylaşılıyor ve "bu şekilde bir site istiyorum" diyerek anlaşma yapılıyor. Yani temayı çalan kişi de, çaldıran kişi de temanın satışta olan bir tema olduğunu bilerek böyle bir kopyalama işine girişiyor.