Sorunum çözülmüştur herşey yanlış anlamadan ibadettir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CubeTurkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.546
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CubeTurkk

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
37
Minecraft
EmirhanSHN

Discord:

EmirhanSHN#9040

Sorunum çözülmüştur herşey yanlış anlamadan ibadettir

Son düzenleme:
domaini godaddy den almama sebebiniz nedir ?

Uyanık olman gerek yoksa bu işlere girme

:( lütfen onu delirtin

Sitelerinde yasal bilgi bulundurmayan, kendini hosting sanan kişilerden alışveriş yaparsanız olacağı budur. Hakkınızı burada aramanız da çok saçma, hakkınızı gerçekten almak istiyorsanız siteyi BTK'ya şikayet edebilirsiniz.

Sitelerinde yasal bilgi bulundurmayan bir kendini hosting sanan kişilerden alışveriş yaparsanız olacağı budur. Hakkınızı burada aramanız da çok saçma, hakkınızı gerçekten almak istiyorsanız siteyi BTK'ya şikayet edebilirsiniz.
Discord arkadaş attım acil ekler misin EmirhanSHN#9040

Ya Abisi Ben Sana Dedim İçimde Bi His Bar Bu İşin Sonu İyi Değil Diye O Kadar Domain Host Almıştık Niye Yarı Yolda Kaldık Ki...

Yiğit yani riosting hatasını fark edip .org verdi sizce .org iyi mi?

Ne olduğu belli olmayan platformlardan alış-veriş yaparsanız sonunuz ne âlâ. Güvenilir mecraları tercih etmeliydin. Hakkını burada araman çok yanlış, daha üst mecralara başvur.

Ne olduğu belli olmayan platformlardan alış-veriş yaparsanız sonunuz ne âlâ. Güvenilir mecraları tercih etmeliydin. Hakkını burada araman çok yanlış, daha üst mecralara başvur.
Burada aramakla haklıydım .org verdi.
Screenshot_2019-10-22-22-51-05-225_com.android.browser.png

En azından .org olarak geri alabilmişsin, hiç alamamandan iyidir. :'D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl