Sorunsallaarr..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buhari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.033
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buhari

mbuharigkz.com
Yönetici
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
1.248
Discord İzni
Minecraft
xBuhari

Discord:

xBuhari

Selamlar.
Son günlerde şu "xx sorunsalı" konuları artmaya başladı. Anlamadığım nokta ise neden birinin ya da birilerinin hataları hemen konu olarak ifşalanmaya çalışılıyor. Neden dmden veya özel bir yerden konuşulmuyor. Bence forum yönetimi bu tür konuları onaylamamalı(Eğer başka bir durum yoksa).

Sizin yorumlarınızı merak ettim aşağıya yazarsanız sevinirim.​

Takımların hepsi birbiriyle o kadar çok ilgilendiği için, birbirinin açıklarını bekliyor her mesajını ss alıyor her konuşmasını ses kaydına alıyor videolar çekiyor, birbirlerine resmen silah doğrultmuş bekliyor durumundalar çok üzücü ve garip bir şekilde. Zamanı geldiğinde araları bozulduğunda da üyelerin ve senin tabirinle "sorunsallar" ortaya çıkıyor, diğer ekibin satışlarını kesmeye veya direk birbirlerini rezil etmeye çalışıyorlar. Bu tarz devamlı açık arayan devamlı birbirini indirmeye çalışan insanlar olduğu sürece hep var oldu, hep de olacak maalesef.

Takımların hepsi birbiriyle o kadar çok ilgilendiği için, birbirinin açıklarını bekliyor her mesajını ss alıyor her konuşmasını ses kaydına alıyor videolar çekiyor, birbirlerine resmen silah doğrultmuş bekliyor durumundalar çok üzücü ve garip bir şekilde. Zamanı geldiğinde araları bozulduğunda da üyelerin ve senin tabirinle "sorunsallar" ortaya çıkıyor, diğer ekibin satışlarını kesmeye veya direk birbirlerini rezil etmeye çalışıyorlar. Bu tarz devamlı açık arayan devamlı birbirini indirmeye çalışan insanlar olduğu sürece hep var oldu, hep de olacak maalesef.
Sonuna kadar haklısın, herkes kendi ekmeğinin peşine düşse hiç böyle şeyler olmayacak. Bu lafım hiçbir takıma değil(genel), ama hiçbiriniz az değilsiniz. Dediğin gibi herkes işine gelince canım cicim, tek sorunda "ahA bU İFşa 1080p" "bAnA kÜfRetTİ" gibi konular açılmasını *GEREKSİZ* buluyorum. Siz burada satış yapıyorsunuz, eğer satışla ilgili sorun çıkarsa geliceksiniz, iki tarafta savunmasını yapacak, kararlar verilicek. İki tarafında saçma sapan yancıları konuyu kirletmeyecek, iki taraf doğru düzgün savunmasını/suçlamasını yapacak.

Bu bana discorddan küfretti diye foruma gelemezsiniz, ha zaten satış kuralları mı dersiniz politikası mı dersiniz her neyse orada küfredenin flaması gidecek diye bir madde mevcut değil bildiğim kadarıyla. Yani kişisel sorunlarınızı özelde çözmeyip forumda saçma sapan konular açmanız da ayrı bir ironi.

Lütfen kişisel sorunlarınızı özelden tartışın, dolandırıcılık gibi satış politikasını ihlal eden hususları burada paylaşın. İnanın kimsenin flaması bu bana discorddan küfretti diye gitmez, satış politikasını ihlal etmesi gerekir. Ha discord özel mesajlarını da mc-tr forumuna taşıyıp ceza almasını beklemeniz ayrı bir komik. Sizi tehtit mi ediyor veya ciddi manada zarar mı veriyor? DİSCORD GÜVENLİK EKİBİ NE GÜNE DURUYOR? Ne güne duruyor abicim? Bildirin sorununuzu destek emailine onlar çözsün bottur odur budur tehtitdir niye FORUMA TAŞINIYOR BU OLAYLAR?

Bu konuda MC-Market gibi yabancı forumları çok kıskanıyorum, adamların direk "Scam resolver" gibi rolleri var, tek amaçları bunun gibi şeyleri çözmek. Umarım buraya da öyle birisi atanır.

Buhari bu tür işlerde tercübelisin sanardım forum kaostan besleniyor.

Buhari bu tür işlerde tercübelisin sanardım forum kaostan besleniyor.
Ben sizin konunuz için olumsuz bir yorum yapmıyorum fakat diğer konular bana gereksiz büyütülüyormuş gibi geliyor.

Ben sizin konunuz için olumsuz bir yorum yapmıyorum fakat diğer konular bana gereksiz büyütülüyormuş gibi geliyor.
Yöneticilerin amacı bu zaten forum aktiflik kazanıyor kaostan besleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl