SORUNN !!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EatPvp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.138
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EatPvp

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Bi Sorunumdan Bahsedeceğim !!
Leptobum Şarj Cihazını Takıyorum Ama Şarj Olmuyor 5 Saniye Doluyor Gibi Ama Sonra Gidiyor Olmuyor Napmam Gerekir Pildenmi Kaynaklanıyor Anlamadım

Leptobum Şarj Cihazını Takıyorum Ama Şarj Olmuyor 5 Saniye Doluyor Gibi Ama Sonra Gidiyor Olmuyor Napmam Gerekir Pildenmi Kaynaklanıyor Anlamadım
Pilin Ömrü bitmiştir benimkide oldu öyle pil aldım 180 tl ye

Pildenmi Ömrü Bitmiş Kardeş Ya yeni al Pil yada elektirege takılı kullan yada Pil Al Vatanbilgisayardan temizinden kalitelisinden iyi günler iyi forumlarr

Kardeşim sürekli fise takılı oynarsan pil ile pilin omru biter. Ya da başka bir şeyde olabilir, ama orijinal bir pil almani tavsiye ederim. 200 TL ye yakın ama 2-3 sene gidiyor. Kalitesiz, 10-20 TL likler 1 hafta dan az bir surede cokuyor.

iPhone 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Sorunun nereden kaynaklandığını anlamak için deneme yap. Pili çıkarıp şarja tak ve açmaya çalış. Eğer öyle çalışırsa sorun pildedir. Eğer öyle de çalışmıyorsa sorun şarj aletindedir. Sorunun kaynağını bulunca o donanımını tamir ettirmen veya bilgisayarına uygun yeni bir tane alman gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl