Çözüldü Sorular Ve Hatalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XIWJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 321
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XIWJ

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Minecraft
KINGXIEJ

Discord:

Batutututu#4468

Merhaba sunucum da bazı hatalar mevcut bunları internet de araştırdım ve herhangi bir şey bulamadım,kafamda da pluginler hakkın da bir kaç soru mevcut.

1-Picture login steve kafasi gösteriyor oyuncu kafasını göstermıyor.
2-Serverin set spawnını çekiyorum ancak işe yaramıyor kullandığım kodlar /setspawn,/authmesetspawn,/authmesetfirstspawn,/mvsetspawn (hepsini yazmama rağmen oyuncu en son nerde hangi blokta kaldıysa oradan devam ediyor.
3-Sunucum skyblock sunucusu olacak ve klasik bildiğimiz bir sandık bir ağac adasın da başlatıyor,ben bu adayı değştirmek istiyorum,schematics ile mümkün mü veya nasıl nere den değistireceğim bilen biri varsa söylerse süper olur.
4-Sunucumun desteklediği bütün sürümleri nasıl öğrenirim tek tek pluginlere mi bakmam lazım yoksa bir komut var mı.

Ekli dosyalar

• xxf.JPG
    xxf.JPG
    13,7 KB · Görüntüleme: 79
1- sunucuya giriş yaptığınız oyuncu adı adına kayıtlı bi skin olmayabilir veya configde bi ayarı yanlış yapmış olabilirsiniz, yedek alıp plugin dosyalarını sıfırdan kurmayı deneyebilirsiniz.
2- basit bir skript ile bunu halledebilirsiniz onun dışında aklıma bi şey gelmedi:

JavaScript:
#/spawnayarla komutu ile spawn ayarlayın, oyuna her giriş yaptığınızda bu alanda doğarsınız

command /spawnayarla:
    permission: op
    trigger:
        set {spawnLoc} to player's location
        send "Spawn noktası belirlendi!"

on join:
    teleport player to {spawnLoc}

3- kullandığınız skyblock pluginini söylerseniz detaylı yardım edebiliriz
4- /version komutu ile sunucunuzun ana sürümünü öğrenebilirsiniz, sunucunuza sadece bu sürüm (veya 1 yüksek, 1 alt sürüm (örnek: sunucunuz 1.16.4 ise 1.16.5 ile de girilebilir)) ile girebilirsiniz, bu sürüm aralığını ayarlamak (daha çok sürümden girilmesi veya sadece belirtilen sürümde girilmesi) isterseniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsiniz.

FabledSkyblock

Merhaba sunucum da bazı hatalar mevcut bunları internet de araştırdım ve herhangi bir şey bulamadım,kafamda da pluginler hakkın da bir kaç soru mevcut.

1-Picture login steve kafasi gösteriyor oyuncu kafasını göstermıyor.
2-Serverin set spawnını çekiyorum ancak işe yaramıyor kullandığım kodlar /setspawn,/authmesetspawn,/authmesetfirstspawn,/mvsetspawn (hepsini yazmama rağmen oyuncu en son nerde hangi blokta kaldıysa oradan devam ediyor.
3-Sunucum skyblock sunucusu olacak ve klasik bildiğimiz bir sandık bir ağac adasın da başlatıyor,ben bu adayı değştirmek istiyorum,schematics ile mümkün mü veya nasıl nere den değistireceğim bilen biri varsa söylerse süper olur.
4-Sunucumun desteklediği bütün sürümleri nasıl öğrenirim tek tek pluginlere mi bakmam lazım yoksa bir komut var mı.
Merhabalar, 1. sorunuz için Edoux adlı arkadaşın dediği gibi oyuncunuzun mevcut bir skini olmayabilir. Veya crack bir hesap olduğu için o oyuncu adına kayıtlı bir skin olmadığı için olabilir. Bu test etmelik iş biraz.

2. Sorunuz için Authme eklentisinin config dosyasında SaveQuitLocation ayarı mevcut bunu false yaparak denemenizi tavsiye ederim.

3. Sorunuz için eklenti wikisine bakabilirsiniz bunun yanıtı uzun çünkü biraz.

4. Sorunuz içinde şöyle taban sürümü öğrenmek istiyorsanız konsolda veya oyunda /version komutunu kullanabilirsiniz. Eğer oyuncuların hangi sürümlereden giriş yapabileceğini görmek istiyorsanız viaversion eklentisi olmadan sadece taban sürümü ile giriş yapılabilir eğer viaversion eklentisi yüklüyse viaversion eklentisinin config dosyasına bakmanızı tavsiye ederim. Eğer başka birşeyde iletirseniz sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl