mustafa_8907
Lapis Niye Mavi?
- Elmaslar
- 328
- Minecraft
- mustafa8907
Discord:
mustafa_8907
Size hak veriyorum bazı firmalar maalesef bu konuda tekelleşti bu sektörde üretmek isteyen gerek projectler gerek bireysel insanlar görüyorum çoğu maalesef ödemeyi iban ile alıyor bu ise profesyonellige zarar veriyor kapsamlı ürün ekleme eklenti lisanslama satış takibu odeme entegrasyonlu birşey piyasada olsa gerçekten yararlı olur sadece Minecraft olarak bakmamak lazım bu sektörde ve diğer oyunlarada hizmet vermek çok isterim ve bunu kullanıcılarıma bedavaya hizmet hostlama subdomain ve birçok özellik saglamaya çalışacağım piyasadakilerin replikası değil daha iyi olmaya çalışacağız 1-2 ay veya daha kısa geliştirme surecimiz olacak sonrada beta olarak açılacağız tabi benimde isten biraz kazanç sağlamamam lazım premium plan olacak veya bizzat ödeme altyapıları ile iletisime geçip bireysel veya odeme altyapisi alamayan kullanıcılara sağlam bir hizmet sağlamış olacağız.Konu sahibinin bahsettiği framixa web script genel ve geniş kapsamlı hizmet seçeneği sunsa da sadece minecraft ürünlerini satacak birinin web scripte aylık 300₺ vermesi tamamen parayı boşa harcamak ki bu web scripti satın alan herkes için yetersiz olduğunu görüyorum çünkü ekstra olarak gitbook kullanıp subdomain ile ayrı bir tanıtım sayfası açıyorlar. Ee sen ürünlerini tanıtmak için ayrı olarak ücretsiz ek bir site açacaksan bu web scripte neden aylık para ödüyorsun? Maalesef seçimden ziyade mecburiyetten satış takımı sahibi kişiler buraya yöneliyor yazık gerçekten. Bir alternatif üretmeniz herkesin yararına olacaktır.
Hepinizin önerilerinize ihtiyacım olacak discorddan bana iletirseniz geliştirme sürecinde degerlendirip ekleyeceğim.
Hepinize iyi formlar diliyorum