[Soru] Minecraft E-Ticaret Scripti İçin Framixa Alternatifleri Nelerdir?

Zyph0rr

Founder of RedTedNW
Stajyer
Elmaslar
302
Minecraft
Zyph0rr

Discord:

bosstrap

Selamlar herkese,

Sunucum için web scripti arayışındayım. Şu an piyasada Framixa bayağı oturmuş durumda ama farklı alternatifleri de değerlendirmek istiyorum.

Ödeme altyapıları sorunsuz çalışan, tasarımı güzel ve satış sonrası desteği iyi olan bildiğiniz başka web scriptleri var mı?

Kullandığınız ve memnun kaldığınız sistemleri önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Selamlar herkese,

Sunucum için web scripti arayışındayım. Şu an piyasada Framixa bayağı oturmuş durumda ama farklı alternatifleri de değerlendirmek istiyorum.

Ödeme altyapıları sorunsuz çalışan, tasarımı güzel ve satış sonrası desteği iyi olan bildiğiniz başka web scriptleri var mı?

Kullandığınız ve memnun kaldığınız sistemleri önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Buzz Shop $20 tek seferlik ödeme aylık ödeme yok ancak tr sanal pos desteği konusunda geliştirici ile iletişime geçip konuşmanı öneririm.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Şöyle bir baktımda minecraft sektörü için falan adam akıllı bir script bulamadım üretilebilinir hem e-pin hem birçok sektör içeren bir script yapılabilinir aslında tasklistime ekledim.

Şöyle bir baktımda minecraft sektörü için falan adam akıllı bir script bulamadım üretilebilinir hem e-pin hem birçok sektör içeren bir script yapılabilinir aslında tasklistime ekledim.
Evet takım için arıyorum.
attığım web script zaten istediğiniz gibi sadece türkçe değil ve türk ödeme altyapısı yok ancak arkadşla konuştum türkçe çeviri için ve türk ödeme sistemi ekleyecek sizin için

Altyapim hazır lisans vs. her konuda yakında geliştirmeyi düşünüyorum

Altyapim hazır lisans vs. her konuda yakında geliştirmeyi düşünüyorum
Konu sahibinin bahsettiği framixa web script genel ve geniş kapsamlı hizmet seçeneği sunsa da sadece minecraft ürünlerini satacak birinin web scripte aylık 300₺ vermesi tamamen parayı boşa harcamak ki bu web scripti satın alan herkes için yetersiz olduğunu görüyorum çünkü ekstra olarak gitbook kullanıp subdomain ile ayrı bir tanıtım sayfası açıyorlar. Ee sen ürünlerini tanıtmak için ayrı olarak ücretsiz ek bir site açacaksan bu web scripte neden aylık para ödüyorsun? Maalesef seçimden ziyade mecburiyetten satış takımı sahibi kişiler buraya yöneliyor yazık gerçekten. Bir alternatif üretmeniz herkesin yararına olacaktır.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl