Sony Vegas Smooth Bass Shake

senseiae

Birinin seni düşündüğü yer geri döneceğin yerdir.
Elmaslar
30
Minecraft
HatayliSensei

Discord:

senseiae.#0001

Selamlar sizlere montaj dersleri vereceğimi söylemiştim ve anlatıyorum ilk dersimiz Sony Vegas Smooth Bass Shake bu efekti yapabilmeniz için elinizde olması gereken bazı pluginler var alt kısımdan indirebilirsiniz.

LİNK;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Öncellikle ilk başta iki adet video ve ya bir çok video atıyoruz ardından İLK VİDEONUN üstündeki "FX" tuşuna basıyoruz.

BakEkp.jpg

Ardından kurduğumuz pluginden S_DissolveShake bir kere basıp "ADD" basıyoruz ardından "OK" tuşuna tıklıyoruz.

lqVLVJ.jpg

Her şey doğruysa açılan pencere bu olması gerekiyor burada size verdiğim ayarları yapınız;
DISSOLVE AMMOUNT:0.240

AMPLITUDE:4.5
FREQUENCY:20.85

MO BLUR:STRENGHT:2.820

26bybA.jpg

Ardından değerleriyle oynadığımız efektlerin yanındaki saat görünümlü olan şeyleri açıyoruz ve aşağıdaki timeline çizgisinden 15 KERE SAĞ YÖN tuşuna tıklıyoruz ardından "AFTER"da gözüken ayarları yapıyoruz.

ZX0W0G.jpg

Demek dersler vermeye karar verdin. Gerçekten bu olaya sevindim. Gerçekten güzel ve yararlı bir ders olmuş. Şahsen bu ben konu hakkında bir şey bilmiyordum. Açıkcası bu olayı insanların nasıl yaptığını gerçekten çok merak ediyordum. Sayenizde artık bende bu olayı yapabileceğim. Esen kalın!

Demek dersler vermeye karar verdin. Gerçekten bu olaya sevindim. Gerçekten güzel ve yararlı bir ders olmuş. Şahsen bu ben konu hakkında bir şey bilmiyordum. Açıkcası bu olayı insanların nasıl yaptığını gerçekten çok merak ediyordum. Sayenizde artık bende bu olayı yapabileceğim. Esen kalın!​
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl