Sonunda hayalimdeki pcyi sipariş ettim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kakarotto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun bir siftaha geliriz​

Güle güle kullan

Hayırlı olsun
Sisteminin adı nedir

Hayırlı olsun
Sisteminin adı nedir
Saol teşekkür ederim. :) Sistemin adı derkene sanırsam parçaların adını kastediyorsun
AMD A8-9600 APU İşlemci + Asrock A320M Anakart + Team 8GB(4GBx2) DDR4 2400MHz Bellek
böyle yazınca çıkar sanırım googlede parçalar

Ne zaman ıslıyoruz :D

Hayırlı olsun. Allah sıkıntısız kullanmanı nasip eder ilşallah.​

Hayırlı uğurlu olsun dostum iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Ben de bir türlü alamadım şu bilgisayarı darısı benim başıma. :;P

Merhaba, ileride sıvı soğutma gibi şeyler düşünürsen eminim ki milattan kalma kasan bunu desteklemeyecektir. Bir bilgisayar sisteminin anakart, ekran kartı, işlemci ve ramden çok ama çok daha değerli bir elektronik parçasıdır güç kaynağı. Sakın ama sakın eski güç kaynağını kullanma, güncel değil ve eminim güç değeri iğrençdir. Neden yenisini al diyorum şu yüzden eğer eski güç kaynağını kullanırsan bilgisayar parçalarına çok zarar verecektir, güç dağılımını yapamayacak ve verim alamayacaksın böylece anakartın yanacak ve tüm aldığın şeyler çöp olacak. Onun dışında bir işlemcinin ghz çalışma değerine değil önbelleğine bakmalısın önbellek çok daha önemlidir bir de çekirdek sayısı. Bir de ramde 2x4 yapman iyi olmuş ki bu sana performans artışı sunacaktır son son olarak 2400 değil de 3000 ya da 3200Mhz değerinde bir ram alabilirsen performans artışı yaşayacaksındır.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

güç kaynağından dolayı ekranın mavi verebilir ve bilgisayarın kapanıp kapanıp durabilir bu da aklında olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl