Sonunda hayalimdeki pcyi sipariş ettim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kakarotto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kakarotto

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
44
Sonunda 2 gb ramlı intel pentium 2.80 ghzli 256 mb ekran kartı bulunan mcden başka bi oyun açmayan pcmden kurtuluyorum ve sağlam bi pc alıyorum eski bilgisayarımdaki hard disk , kasa , güçkaynağı ile kullanmayı deneyeceğim olmadı o parçalarıda alacağım çok heycanlıyım çok mutluyum 12 yıldır bilgisayar ile uğraşıyorum son 8 yıldır iyi bir bilgisayar ile oynama hayalleri kuruyordum sonunda gerçek olucak Allah'ın izniyle hayalime kavuşuyorum umarım yaradan sizide hayallerinize kavuşturur şu dünyada tek hayalim vardı oda iyi bir bilgisayara sahip olabilmekti ve sonunda işte çalışıp anlımın teri ile aldım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eeee hayırlı olsun o zaman :)

Hayırlı olsun , darısı benim başıma.

Hayırlı olsun ama başka insanların hayali 1080 Ti'lı PC olur ,
Senin hayalin ise APU 'lu sistem.
Hayırlı olsun iyi oyunlar.​

Link atarmısın merak ettim sistemi ?

Hayırlı olsun o zaman.

Hayırlı olsunn .

Hayırlı olsun , darısı benim başıma.
Saol inş istediğin pcyi alırsın :)
Hayırlı olsun ama başka insanların hayali 1080 Ti'lı PC olur ,
Senin hayalin ise APU 'lu sistem.

Hayırlı olsun iyi oyunlar.​
Saol günlük 75 ile 100 arası alıyorum haftada 2 3 gün iş oluyor 1080 ti ı ben rüyamda bile göremem
Hayırlı, uğurlu olsun :')
Saol Teşekkür ederim :)
Link atarmısın merak ettim sistemi ?
resim gözükmüyormu ? gözükmüyorsa yazayım buraya
AMD 7th Gen A8-9600 APU 3.1GHz 2MB Cache R7 GPU AM4 İşlemci - AD9600AGABBOX
ASRock A320M-DGS AMD A320 AM4 Soket DDR4 3200MHz+(OC) Ultra M.2,USB 3.1 Gen 1 Micro-ATX Anakart - ASRA320M-DGS
Team DDR4 8GB(4GBx2) 2400MHz T-Force Vulcan Gaming Soğutuculu Ram Bellek (TM4TVUL240042RD)
Hayırlı olsun o zaman.
Saol :)
Hayırlı olsunn .
Saol :)

Discord atarmısın kakorette .

Ne kadar verdin bu parçalara?

Sonunda 2 gb ramlı intel pentium 2.80 ghzli 256 mb ekran kartı bulunan mcden başka bi oyun açmayan pcmden kurtuluyorum ve sağlam bi pc alıyorum eski bilgisayarımdaki hard disk , kasa , güçkaynağı ile kullanmayı deneyeceğim olmadı o parçalarıda alacağım çok heycanlıyım çok mutluyum 12 yıldır bilgisayar ile uğraşıyorum son 8 yıldır iyi bir bilgisayar ile oynama hayalleri kuruyordum sonunda gerçek olucak Allah'ın izniyle hayalime kavuşuyorum umarım yaradan sizide hayallerinize kavuşturur şu dünyada tek hayalim vardı oda iyi bir bilgisayara sahip olabilmekti ve sonunda işte çalışıp anlımın teri ile aldım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Skype ver o zaman ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl