Anı Sonu iyi bitmeyen sunucu açma anısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

roqev

Yay Yok, İskelet Yok
MinePass
Elmaslar
104
Minecraft
xtaf_

Discord:

xtaf_

İLK SERVER DENEYİMİ
Batihostdan vds aldım ve herkeze hava atıyorum aldığım vds 2gb mi oyle bırşey şımdı hazır pluin paketı ile serverımı açıçam ama bilgim %0 neyse youtube açayım dedım o sirada Dolunay Özel diye bi youtuber var ama ben böyle dolandırıcı youtube kanalı gormedim neyse o konuyu sonra konuşuruz şımdı Dolunay özel discord sunucusuna gittim birisini buldum dedimki merhabalar bana yardımcı olurmusunuz Minecraft sunucusu açıçam oda demiştıkı tabikide yardım ederım demişti bende dedım bana plugin paketı lazım oda demıştı tabi bana batihost epostan ve şıfrenı verirsen plugin paketini kurucam demıştı yaşım 7 8 nerden bileyim ben adamın dolandırıcı olduğunu ondan sonrada adam girdi müşteri paneline dediki 3 güne tamamlıycam dedi bende dedim tamam teşşekür ederim dedim ondan sonra 5 yildir beklıyorum cevap yazıcak herhalde plugin paketi biraz zorladı 2gb vds zaten ne beklersın

AŞSJAŞDJAŞDKAŞDAŞDJ

Ah be çocuğun hayalleriyle oynamışlar

Bende ilk sunucumu Batihost'tan 4GB ile açmıştım. Tabi ozaman sağdan soldan bulduğum paketle açmıştım sunucuyu :D

Bizde geçdik o yollardan .D

bende ilk sunucumu aternostan açmıştım 1 hafta sonra kapatmıştım :D

2gb VDS gitmiş çokta etkilememiştir ya tabi o zmn yaş küçük

İLK SERVER DENEYİMİ
Batihostdan vds aldım ve herkeze hava atıyorum aldığım vds 2gb mi oyle bırşey şımdı hazır pluin paketı ile serverımı açıçam ama bilgim %0 neyse youtube açayım dedım o sirada Dolunay Özel diye bi youtuber var ama ben böyle dolandırıcı youtube kanalı gormedim neyse o konuyu sonra konuşuruz şımdı Dolunay özel discord sunucusuna gittim birisini buldum dedimki merhabalar bana yardımcı olurmusunuz Minecraft sunucusu açıçam oda demiştıkı tabikide yardım ederım demişti bende dedım bana plugin paketı lazım oda demıştı tabi bana batihost epostan ve şıfrenı verirsen plugin paketini kurucam demıştı yaşım 7 8 nerden bileyim ben adamın dolandırıcı olduğunu ondan sonrada adam girdi müşteri paneline dediki 3 güne tamamlıycam dedi bende dedim tamam teşşekür ederim dedim ondan sonra 5 yildir beklıyorum cevap yazıcak herhalde plugin paketi biraz zorladı 2gb vds zaten ne beklersın
.

Son düzenleme:
ben aternos açmıştım

ahahaha adam 2021 yılından beri video atmıyor yazık olmuş

AOPFIJSOPDFOAJ Ah Be Abi Türk İnsanının Yüzü Bikerecik Gülse Olmazmı

Bende aternosyta kitpvp açtım sonra kapattım bog gibi olduydu dkdmskksms

cok eski yillarda bende acicaktim fakat ekiple bir türlü anlasamiyorduk ben herseyi ayarlamaya çalışırken digerleri baska oyunlarda takiliyorlardi ne kadar gelin yapak bitirek sunucuyu acalim dememe ragmen ikna sonucu az buz gelip bakip cikiyorlardi en sonunda klavyem bozuldu o sirada dedim uğraşamam daha diyip biraktim memlekete gittim jfjdjdks

EWGRTEHERGAFS garibanın yüzü hiçbir zaman gülmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl