Deleted User 72038
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 18
Merhaba. 1.20 sürümü çıktığında hikayeli, ilerlemeli ve oyun modu zor olan bir Hayatta Kalma sunucusu açağım. Ciddi olduğumu bilmenizi istediğim için LeaderOS Premium site skripti, Sofixa Leaf site teması, .com Domain ve bir dizi ücretli eklentiler aldığımı belirtmek isterim. Depremden dolayı şu anda başka şehirdeyim. Bir, iki hafta içerisinde dönüş yapacağım. Zaten 1.20 sürümü Haziran sonunda çıkıyor. Deprem olmasaydı sunucuyu bitirip açmış olacaktım.
Şimdi asıl konuya gelmek istiyorum. Sunucu için benim harcadığım miktar kadar harcayacak, kalan eksikleri bitirmeme yardım edecek tecrübeli, olgun bir ortak (tercihen +18) arıyorum.
Ortağım sunucudan gelen gelirin yarısını alacak ve tamamen benimle eşit olacaktır.
Ayrıca yetkili ekibi kuracağım için yetkili olmak isteyen arkadaşlar yazabilir. Yetkili olmak isteyenlere uygun pozisyonları verebiliriz.
Discord Kullanıcı Adı: Utku Tutun#9557
E-Mail: [email protected]
Twitter: @UtkuTutun
Konuya göz gezdiren herkese teşekkür ederim.
Şimdi asıl konuya gelmek istiyorum. Sunucu için benim harcadığım miktar kadar harcayacak, kalan eksikleri bitirmeme yardım edecek tecrübeli, olgun bir ortak (tercihen +18) arıyorum.
Ortağım sunucudan gelen gelirin yarısını alacak ve tamamen benimle eşit olacaktır.
Ayrıca yetkili ekibi kuracağım için yetkili olmak isteyen arkadaşlar yazabilir. Yetkili olmak isteyenlere uygun pozisyonları verebiliriz.
Discord Kullanıcı Adı: Utku Tutun#9557
E-Mail: [email protected]
Twitter: @UtkuTutun
Konuya göz gezdiren herkese teşekkür ederim.