SonsuzSavas - Minecraft Sunucusu / CS:GO - TheLab - Skyblock - Factions - EggWars

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SonsuzSavas

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Merhaba Sevgili MC-TR Ailesi;

06.06.2017 saat 06:00 itibariyle açılıyoruz. Sizlere en iyi MINECRAFT deneyimini yaşatmak için birbirinden güzel oyunlarla kesintisiz olarak hizmetinizde olacağız. CS:GO, TheLab, Skyblock, Eggwars, Factions sunucularımızda heyecanımıza ortak olabilirsiniz. Sunucumuz haftalık ve aylık periyotlarla sürekli olarak güncellenecek, sorunlar sürekli giderilip yeni oyunlar ve sunucular getirilecektir.

Konuyu kısa ve öz bir biçimde aktarmak istediğimden hemen tanıtıma geçiyorum. Çok da gerekli olmayan bilgileri değil gerekli bilgileri paylaşıyorum, diğer kısımları zaten ziyaret ettiğiniz takdirde göreceksiniz.

NOT: Çok az boyutta bazı haritalar ve görseller alıntılanmıştır, zaman içerisinde SonsuzSavas'ın haritalarıyla güncellenecektir.

Sunucu Bilgileri:

Sunucu IP: oyna.sonsuzsavas.com

Website:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Slot: 1000

İşlemci:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

RAM: 32 GB (Oyuncularımızın ihtiyacına göre 64GB veya 128GB yükseltmesi yapılacaktır.)

Sunucular:

Lobi

y32YdN.png

gWjdlN.png

CS:GO

Türkiye Serverlarında çok nadir olup, Premiumsuz hesabınızla doyasıya oynayabilirsiniz.

Gerçek CS:GO Heyecanı! Haritalar ve silahlar birebirdir.

G0b6bN.png

lWBJzB.png

TheLab

Türkiye Serverlarında İlk ve tek olup, Premiumsuz hesabınızla doyasıya oynayabilirsiniz.

- Birbirinden farklı 14 oyunla sınırsız eğlence!

9dvMpo.png

WQWBrP.png

EggWars:

EggWars sunucumuzdan birkaç görüntüyü paylaşıyorum.

ERQGEv.png

LndkYa.png

Skyblock:

Skyblock sunucumuzdan birkaç görüntüyü paylaşıyorum.

vpYkQp.png

7N29Va.png

Factions:

Factions sunucumuzdan birkaç görüntüyü paylaşıyorum.

Mv9NP2.png

dG4QWr.png

6XYgl3.png

Şimdilik bu kadar...

Oyunda görüşmek üzere, İyi eğlenceler.
:)​

Konu tasarımı daha iyi olabilirdi. Güzel sunucu gibi başarılar dilerim.

Buildler harika Fakat Skyblockdaki Buildler geliştirilebilir ondan sonrası güzel bir sunucu ';)'

Buildler harika Fakat Skyblockdaki Buildler geliştirilebilir ondan sonrası güzel bir sunucu ';)'
Merhaba, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Oyunda görüşmek dileğiyle.. Desteklerinizi bekliyoruz. :)

Konu tasarımı geliştirilmeli, bunun haricinde güzel sunucu.

İlk Baştaki Nerenin Spawnı Bilmiyorum Ama Pek Beğenmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl