SonSurvival.Nitrado.Net | 1.8+ | SUNUCU AKTİF!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_SonSurvival_

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Son Survival discord sunucumuza katılarak sorularınıza cevap, ekibinize arkadaş ve en önemlisi sunucu hakkındaki sorunlarınızı daha kolay çözebilirsiniz!
Ve duyurularıda burdan yapıyoruz

upload_2018-3-26_11-6-48.png

BL1Wkg.png

upload_2018-3-26_11-9-11.png

BL1Wkg.png

upload_2018-3-26_11-9-44.png

BL1Wkg.png

upload_2018-3-26_11-10-32.png

upload_2018-3-26_11-21-2.png

K9OPVJ.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Buildler gelişmeli,Başarılar :)

Yapılar geliştirilmeli. Sistemlerde aynı şekilde, çoğu yetki (permission) oyunculara verilmemiş.​

Konu tasarımı build ve eklenti paketiniz daha iyi bir şekilde olursa güzel bir sunucu.

Jail sistemi hiç profosyonelce değil bence. Bence bir Uzaklaştırma sistemi kullanmalısınız. Özellikle hilelere karşı. Jail sistemini çok kullanmak istiyorsanızda,daha hafif suçlara verebilirsiniz. Başarılar dileğimle.

Oyunda kazı yaparken banlandım. Hile koruması otomatik ban attı lütfen banı kaldırır mısınız? Kullanıcı adım: aquaregia

Ev Yaparken Otomatik Bi Şekilde Ban Yedim Nedeni İse Yazmadı Bile Kulanıcı Adım:CaptianMeow

Oyunda kazı yaparken banlandım. Hile koruması otomatik ban attı lütfen banı kaldırır mısınız? Kullanıcı adım: aquaregia
Kaldırılmıştır[DOUBLEPOST=1523255635,1523255565][/DOUBLEPOST]
Ev Yaparken Otomatik Bi Şekilde Ban Yedim Nedeni İse Yazmadı Bile Kulanıcı Adım:CaptianMeow
Kaldırıldı.[DOUBLEPOST=1523255692][/DOUBLEPOST]
Jail sistemi hiç profosyonelce değil bence. Bence bir Uzaklaştırma sistemi kullanmalısınız. Özellikle hilelere karşı. Jail sistemini çok kullanmak istiyorsanızda,daha hafif suçlara verebilirsiniz. Başarılar dileğimle.
Haklısınız öneriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım :)

Eskiden adminlik yapmıştım :) yeniden açılmış :).

Eksiklikler Ve Hatalar Giderildi...

Yenilikler ; Asansör Sistemi Getirdim Hataları giderdim yeni kasalar ekledim yeni özellikler ekledim

konu güncel Server Hergün +15 Online çekiyor %100 adaletli hak yemeyen bir serverdir buna emin olabilirsiniz.

Konu tasarımı hoş duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl