*SonSky*Elmas-Zümrüt-Altin-Spawner-Takasi*+64 Online*15:30 Ultra Op Eventler*SonSkyHediye*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu güzel emek veriyorsunuz düzenli eventleriniz var oynuyoruz güzel güzel fakat sunucu açmadan önce keşke kendini geliştirseydin ''Saygı'' konusunda dahada güzel olabilirdi. Oyuncularla itici konuşmayı bi bıraksan diyorum belkide bana kastın vardır bilmiyorum artık. İnsan gibi bir şeyler söylüyorum işime karışma diyorsun. Şimdi konumu baltalamayamı geldin diyeceksin fakat sunucunun ilk günüde çok ileri gerili konuştun sustum es geçtim haksız yere mute yedim onuda es geçtim ama artık yeter sabrında bi sınırı var.
Ayrı yetten sunucudaki sorunları söylüyorum oyuncularda dile getiriyor bu sorunları ama sen kalkıp bana saçma şeylerle ilgilenmiyorum diyemezsin. Çoğunluk bi sorun dile getirdiyse gerekeni yapmak zorundasın.
Size Katılıyorum Tower02

K
Sunucu güzel emek veriyorsunuz düzenli eventleriniz var oynuyoruz güzel güzel fakat sunucu açmadan önce keşke kendini geliştirseydin ''Saygı'' konusunda dahada güzel olabilirdi. Oyuncularla itici konuşmayı bi bıraksan diyorum belkide bana kastın vardır bilmiyorum artık. İnsan gibi bir şeyler söylüyorum işime karışma diyorsun. Şimdi konumu baltalamayamı geldin diyeceksin fakat sunucunun ilk günüde çok ileri gerili konuştun sustum es geçtim haksız yere mute yedim onuda es geçtim ama artık yeter sabrında bi sınırı var.
Ayrı yetten sunucudaki sorunları söylüyorum oyuncularda dile getiriyor bu sorunları ama sen kalkıp bana saçma şeylerle ilgilenmiyorum diyemezsin. Çoğunluk bi sorun dile getirdiyse gerekeni yapmak zorundasın.
Kardesim kurucu benm splerin fiyatlarını ben belirlerim hiç sevmedigim sey işlerime karsılmasidir eger begenmiyorsan oynıyamıya bilirsin ben kimseyi serverimde zorla tutmuyorum herkes istedigi gibi oynar istedigi gibi cıkar iyi forumlar...

Serveriniz Gayet Güzel Beni Skypeden Eklerseniz Sizinle Özel Konuşmak İsterim

__________________________________________________________________________________________
:<3::<3::<3: Serverin Mi Var ? Gelişmek, Vip Satmak Mı İstiyorsun ? :<3::<3::<3:
:8:8 Baba-MC Ekibi Size Her Türlü Desteği Sunar :8:8
__________________________________________________________________________________________
:pardon::pardon::pardon: Peki Destekde Ne Var Diyeceksiniz ? :pardon::pardon::pardon:​
*-*-*-*-* En Önemlisi Oyuncu Desteği *-*-*-*-*
*-*-*-*-* Map Desteği *-*-*-*-*
*-*-*-*-* Plugin Desteği *-*-*-*-*
*-*-*-*-* Skript Desteği *-*-*-*-*​
:;p:;p:;p Peki Bize Nerden Ulaşabilirsiniz ? :;p:;p:;p
Skype Adresimizden.
*-*-*-*-* erolsenel01662 *-*-*-*-*

K
Kardesim kurucu benm splerin fiyatlarını ben belirlerim hiç sevmedigim sey işlerime karsılmasidir eger begenmiyorsan oynıyamıya bilirsin ben kimseyi serverimde zorla tutmuyorum herkes istedigi gibi oynar istedigi gibi cıkar iyi forumlar...
Serveriniz Gayet Güzel Beni Skypeden Eklerseniz Sizinle Özel Konuşmak İsterim

:<3::<3::<3: Serverin Mi Var ? Gelişmek, Vip Satmak Mı İstiyorsun ? :<3::<3::<3:
:8:8 Baba-MC Ekibi Size Her Türlü Desteği Sunar :8:8

:pardon::pardon::pardon: Peki Destekde Ne Var Diyeceksiniz ? :pardon::pardon::pardon:
*-*-*-*-* En Önemlisi Oyuncu Desteği *-*-*-*-*
*-*-*-*-* Map Desteği *-*-*-*-*
*-*-*-*-* Plugin Desteği *-*-*-*-*
*-*-*-*-* Skript Desteği *-*-*-*-*

:;p:;p:;p Peki Bize Nerden Ulaşabilirsiniz ? :;p:;p:;p
Skype Adresimizden.
*-*-*-*-* erolsenel01662 *-*-*-*-*
Skype adresimiz Son Skykurucu buyrun ekleyin konusalim[DOUBLEPOST=1503837039,1503744765][/DOUBLEPOST]Sunucmuz 2 Gününden +48 Online Cekmistir Herkese Tesskurler[DOUBLEPOST=1504033881][/DOUBLEPOST]Sunucumuzun Rekoru Eklenmiştir Bakıma Alınmıştır En iyi şekilde sizlerle beklemede kalin :)

Sunucunun ip adresi değişti mi ? Değiştiyse ne bulamadım da :D

Güzel bir sunucuya benziyor konu tasarımıda güzel gayet iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl