yukiyoji
Sizce de şüpheli değil mi?
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- Yukiyoji
Discord:
yukiyoji
SonOyuncu'nun Yeni Oyun Modu Skyblock Abyss
SonOyuncu severler için sevindirici haber. Bu konumuzda SonOyuncu'nun yakında
yayınlamış olacağı Skyblock Abyss oyun modu hakkında konuşacağız.
Bu haber SonOyuncu'nun resmi Instagram hesabında mevcuttur.
Nedir bu oyun modu?
Oyun modunun amacı, Skyblock tarzı fakat RPG'yi bulmuş halidir. Oyun içerisinde çeşitli dünyalar, özel eşyalar, kişiye özel istatistik sistemi, büyücülük ve simyacılık, araştırma sistemi ve diğer yan özellikler olarak bir sürü sistem eklenmiştir. Arkadaşlarınız ile adalarınızı araştırarak puan kazanabilir ve adanıza çağ atlatabilirsiniz. Ayrıca araştırma yaparken Hünkar Beğendi gibi çeşitli yeni gelen yemekleri keşfedebilirsiniz. Madenler Dünya'sında gezerken karşılaştığınız canavarlar ile çeşitli itemler bulabilir ve bunlardan faydalanabilirsiniz. İstatistiklerin ile karakterliğini diğer oyunculara gösterebilirsin.
Oyunda çeşitli lokasyonlar bulunmaktadır. Bunlar; Çiftlik, Maden ve Orman olmak üzere şu anda gösterilene göre 3 tane bulunmaktadır. Işınlanabilmek için ise keşfetmesi ve görevleri tamamlaması gerekir. Bu özel lokasyonlara gitmek için 2 adet yol mevcut.
- Yol: Dünyadaki yerleşik portalları kullanabilirsin.
- Yol: Envanterindeki yeşil kitaba tıkla ve "Işınlayıcı" sekmesinden istediğin lokasyona ışınlan.
Araştırma yaparken bulduğun özel yemekler sizin istatistiklerine özel olarak süreli şekilde istatistiklerinize belirli azaltma veya yükseltme sunar. Süre bittikten sonra ise bu değerler geri gider. Ayrıca "yemek kazanı" eşyası ile bulduğun çiğ yemekleri kamp ateşi üzerinde pişirebilirsin. Tıpkı fırının yaptığı görev gibi.
Herkese gösterilen paylaşımlar ile oyun moduyla ilgili sadece bu kadar bilgi mevcut.
Ne zaman açılacak?
Oyun modu 29 Nisan 14:00 tarihinde VIP paketi ve üstünü satın almış kullanıcılara açık beta sunacaktır. 2 Mayıs 17:00 tarihinde ise tüm kullanıcılara bu imkanı sunacaktır. Açıldıktan 2 hafta sonra deneme süreci sona erecek ve oyunu deneyimlemiş kullanıcılar baştan daha bilgili şekilde oyunu oynayabilecekler. Belki de oyunu yönetenler onlar olacaktır. :)
En öne çıkan özellikler neler?
Instagram üzerinden yayınlanan videolara bakacak olursak,
ve
olarak 2 tane özellik görebiliriz. Kapalı beta zamanında oyuncular oyun içerisinden video ve ekran görüntüsü gibi paylaşımlar yapacağı zaman daha fazla bilgi alabileceğiz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Skyblock Abyss'den bir kaç görsel bakmaya ne dersin?
Açık beta sonunda Skyblock seviyesi en yüksek ilk 25 kişiye aşağıdaki tabloda belirtilen miktarda SC verilecektir.
| 1. | 15.000 SC | 8. | 9.000 SC |
| 2. | 14.000 SC | 9. | 8.500 SC |
| 3. | 13.000 SC | 10. | 8.000 SC |
| 4. | 12.000 SC | 11. | 7.500 SC |
| 5. | 11.000 SC | 12. | 7.000 SC |
| 6. | 10.000 SC | 13. | 6.500 SC |
| 7. | 9.500 SC | 14. | 6.000 SC |
15-25. kişiler ise 5.000 SC ödül almaktadır.
Peki siz bu oyun modu hakkında ne düşünüyorsunuz? Neler olmalı veya olmamalı, ne fazla ne eksik, gerekli mi gereksiz mi, bu gibi yorumlarınızı mesajlarınıza dökmenizi bekliyorum. Ben açıkçası oyun modunu güzel buldum ve herkesin seveceği tarzdan bir oyun modu. 2 Mayıs tarihini zevkle bekliyorum.
Peki siz bu oyun modu hakkında ne düşünüyorsunuz? Neler olmalı veya olmamalı, ne fazla ne eksik, gerekli mi gereksiz mi, bu gibi yorumlarınızı mesajlarınıza dökmenizi bekliyorum. Ben açıkçası oyun modunu güzel buldum ve herkesin seveceği tarzdan bir oyun modu. 2 Mayıs tarihini zevkle bekliyorum.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: