Haber SonOyuncu'nun uzun aradan sonra getireceği Skyblock Abyss oyun modu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yukiyoji

Sizce de şüpheli değil mi?
Elmaslar
16
Minecraft
Yukiyoji

Discord:

yukiyoji

SonOyuncu'nun Yeni Oyun Modu Skyblock Abyss

SonOyuncu severler için sevindirici haber. Bu konumuzda SonOyuncu'nun yakında
yayınlamış olacağı Skyblock Abyss oyun modu hakkında konuşacağız.
Bu haber SonOyuncu'nun resmi Instagram hesabında mevcuttur.

1745696396327.webp

Nedir bu oyun modu?

Oyun modunun amacı, Skyblock tarzı fakat RPG'yi bulmuş halidir. Oyun içerisinde çeşitli dünyalar, özel eşyalar, kişiye özel istatistik sistemi, büyücülük ve simyacılık, araştırma sistemi ve diğer yan özellikler olarak bir sürü sistem eklenmiştir. Arkadaşlarınız ile adalarınızı araştırarak puan kazanabilir ve adanıza çağ atlatabilirsiniz. Ayrıca araştırma yaparken Hünkar Beğendi gibi çeşitli yeni gelen yemekleri keşfedebilirsiniz. Madenler Dünya'sında gezerken karşılaştığınız canavarlar ile çeşitli itemler bulabilir ve bunlardan faydalanabilirsiniz. İstatistiklerin ile karakterliğini diğer oyunculara gösterebilirsin.
Oyunda çeşitli lokasyonlar bulunmaktadır. Bunlar; Çiftlik, Maden ve Orman olmak üzere şu anda gösterilene göre 3 tane bulunmaktadır. Işınlanabilmek için ise keşfetmesi ve görevleri tamamlaması gerekir. Bu özel lokasyonlara gitmek için 2 adet yol mevcut.
  1. Yol: Dünyadaki yerleşik portalları kullanabilirsin.
  2. Yol: Envanterindeki yeşil kitaba tıkla ve "Işınlayıcı" sekmesinden istediğin lokasyona ışınlan.
Araştırma yaparken bulduğun özel yemekler sizin istatistiklerine özel olarak süreli şekilde istatistiklerinize belirli azaltma veya yükseltme sunar. Süre bittikten sonra ise bu değerler geri gider. Ayrıca "yemek kazanı" eşyası ile bulduğun çiğ yemekleri kamp ateşi üzerinde pişirebilirsin. Tıpkı fırının yaptığı görev gibi.
Herkese gösterilen paylaşımlar ile oyun moduyla ilgili sadece bu kadar bilgi mevcut.

Ne zaman açılacak?

Oyun modu 29 Nisan 14:00 tarihinde VIP paketi ve üstünü satın almış kullanıcılara açık beta sunacaktır. 2 Mayıs 17:00 tarihinde ise tüm kullanıcılara bu imkanı sunacaktır. Açıldıktan 2 hafta sonra deneme süreci sona erecek ve oyunu deneyimlemiş kullanıcılar baştan daha bilgili şekilde oyunu oynayabilecekler. Belki de oyunu yönetenler onlar olacaktır. :)

En öne çıkan özellikler neler?

Instagram üzerinden yayınlanan videolara bakacak olursak,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
olarak 2 tane özellik görebiliriz. Kapalı beta zamanında oyuncular oyun içerisinden video ve ekran görüntüsü gibi paylaşımlar yapacağı zaman daha fazla bilgi alabileceğiz.

Skyblock Abyss'den bir kaç görsel bakmaya ne dersin?

1745697548347.webp
1745697562377.webp
1745697573132.webp
1745697587546.webp

Açık beta sonunda Skyblock seviyesi en yüksek ilk 25 kişiye aşağıdaki tabloda belirtilen miktarda SC verilecektir.
1.15.000 SC8.9.000 SC
2.14.000 SC9.8.500 SC
3.13.000 SC10.8.000 SC
4.12.000 SC11.7.500 SC
5.11.000 SC12.7.000 SC
6.10.000 SC13.6.500 SC
7.9.500 SC14.6.000 SC
15-25. kişiler ise 5.000 SC ödül almaktadır.

Peki siz bu oyun modu hakkında ne düşünüyorsunuz? Neler olmalı veya olmamalı, ne fazla ne eksik, gerekli mi gereksiz mi, bu gibi yorumlarınızı mesajlarınıza dökmenizi bekliyorum. Ben açıkçası oyun modunu güzel buldum ve herkesin seveceği tarzdan bir oyun modu. 2 Mayıs tarihini zevkle bekliyorum.

Ekli dosyalar

• 1745697954619.webp
    1745697954619.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
SonOyuncu'nun cesaretine hayran olduğumu belirteyim.
Türkiye'de kolay kolay popüler hale gelmeyeceğini bildikleri bir kategoriyi oyun modu
olarak açmak her yiğidin harcı değildir.

"Hypixel Skyblock'tan mı esinlendiniz, bu konseptin Türkiye'de riskli olduğunu düşünmüyor musunuz?"
Bu sorumu silmeyip cevaplandırmak için bekletmeleri de cesaretlerinin temelli olduğunu
gösteriyor bence. Türkiye'deki çoğu sunucunun bu yorumu silmesini beklerdim. Ancak SonOyuncu bu tarz bir sunucu
olmadığını benim gözümde bir kez daha kanıtladı.

Seste ByNovem'e (dünya üzerinde en çok saygı duyduğum insanlardan birisidir) ArenaPvP'nin neden
kapatıldığını sorduğumda çok manidar bir cevap vermişti. O günden beri SonOyuncu'ya olan
sempatim gitgide yükseliyor. Türkiye'de iyi bir iş çıkardıkları gerçeği kaçınılmaz.

Güzel konu, eline sağlık.​

Öbür arkadaşın gpt ile yazdığı konudan katlarca daha güzel olmuş, eline sağlık

Türkiye de böyle oyunların ve artışı olması belki de çoğu kişinin denemek isteyip yapamadığı bi durum gibi geliyor sonoyuncunun bu girişimi oldukca etkileyici bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl