benjamin17
Skript olarak mı çalıştırıcam eğer öyleyse bu hatayı veriyorPython:command /a: trigger: send spawn reasons to console
bu komutu çalıştırıp konsola gelen listeyi buraya koyun.
0mustafa
2.5.3 çok zorluyor. 2.9.5'den deniyorum.Skript olarak mı çalıştırıcam eğer öyleyse bu hatayı veriyor Ekli dosyayı görüntüle 258233
on spawn:
if event-spawnreason is spawner:
kill event-entity
# xp düşmesi
# burayı özelleştirebilirsin.
loop random integer between 1 and 2 times:
spawn experience orb at event-location
on spawn:
if event-spawnreason is creature spawner:
kill event-entity
# xp düşmesi
# burayı özelleştirebilirsin.
loop random integer between 1 and 2 times:
spawn experience orb at event-location
on spawn:
send event-spawnreason to players
0mustafa
Bu kod oyuncuya bağlı olarak lag çıkarmayacak, güvenebilirsin.2. verdiğin oldu çalıştı peki şunu sağlayabilir miyiz doğduklarında ölme animasyonları olmadan direk eşya ve xpsini bıraksın normal spawnerle aynı item drobu ve xp miktarı olsun onu yapabilir miyiz ve ekstra sorum şu bu sunucuyu çok yorar mı plugine geçmem şart mı örnek veriyorum 200 300 kişinin oynayabileceği bir sunucu olsa iş görür mü yoksa sorun çıkarır mı acemiyim biraz cevaplarsan sevinirim
Oldu çok teşekkürlerPython:on spawn: if event-spawnreason is creature spawner: kill event-entity delete event-entity # xp düşmesi # burayı özelleştirebilirsin. loop random integer between 1 and 2 times: spawn experience orb at event-location
2.5.3 ile çalışır mı bilmiyorum. Dene hataları yolla.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!