Bulundu SonOyuncu Renkli Yazı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dimitris831
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.522
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dimitris831

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
43
Minecraft
dimitris831
Facebook
ichbindimitris
X
dimitrisabiniz

Discord:

dimitris831#0001

Selam gençler, SonOyuncu'da SVIP+ üyeliğim var ve SVIP'nin +'ı rengârenk, yani sürekli rengi değişiyor ve biz özel mesajlarda, tabelalarda bunu kullanabiliyoruz. &s yazınca yazımız sürekli renk değiştiriyor, acaba bunun bir eklentisi mi var?

Selam gençler, SonOyuncu'da SVIP+ üyeliğim var ve SVIP'nin +'ı rengârenk, yani sürekli rengi değişiyor ve biz özel mesajlarda, tabelalarda bunu kullanabiliyoruz. &s yazınca yazımız sürekli renk değiştiriyor, acaba bunun bir eklentisi mi var?
Onu yapamazsın çok denendi :P

SonOyuncu neredeyse tüm eklentilerini kendi kodlayan bir ekip, bu yüzden özel kodlanmış bir eklenti olma olasılığı çok çok fazla.

Eklentiden ziyade bunu sağlayan client. Özel bir client ile oyuna giriyorsunuz ki bu client da görünüm açısından çoğu eklemeler yapıyor. Bu rengi sürekli değiştirme olarak isterseniz yapılabilir fakat harfin yarısı x rengindeyken diğer yarısı y renginde oluyor ki bunu da yapamazsınız

Nasıl bir şeyi kastediyorsunuz bilmiyorum fakat dediğiniz olay çok basit bir kod ile normal harfler üzerine uygulanabiliyor. Fakat üstteki arkadaşın yazdığı gibi harfin yarısını farklı renk yarısını farklı renk yapıyorsa mutlaka client ile oynanması gerekir. Minecraft öyle bir pakete sahip değil.

Eğer tab da değişiyorsa isminiz belirtirseniz eklentinin ismini söylerim.

Eklentiden ziyade bunu sağlayan client. Özel bir client ile oyuna giriyorsunuz ki bu client da görünüm açısından çoğu eklemeler yapıyor. Bu rengi sürekli değiştirme olarak isterseniz yapılabilir fakat harfin yarısı x rengindeyken diğer yarısı y renginde oluyor ki bunu da yapamazsınız

Nasıl bir şeyi kastediyorsunuz bilmiyorum fakat dediğiniz olay çok basit bir kod ile normal harfler üzerine uygulanabiliyor. Fakat üstteki arkadaşın yazdığı gibi harfin yarısını farklı renk yarısını farklı renk yapıyorsa mutlaka client ile oynanması gerekir. Minecraft öyle bir pakete sahip değil.

Tüm harfler değişiyor ama &sMerhaba yazdığımda renk kodu olarak çıkıyor ve Merhaba kelimesinin rengi sürekli değişiyor.

Eğer tab da değişiyorsa isminiz belirtirseniz eklentinin ismini söylerim.

Anlamadım ne dediğinizi?

Dediğiniz şey client ile yapılabilir. Bukkit kütüphanesinde sadece deri armorların renginde harici renk kullanılabiliyor. Bknz;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dediğim şey şu yani isim nerede renk değiştiriyor tab da mı yoksa sohbet de mi ?

Dostum bende görmüştüm bunu renk birden değişmiyor 2 renk bir birine karışarak değişiyor büyük ihtimal ile bunu client ile yaptılar.​

Client ile eklenen birşey bu dostum eklenti ile yapamazsın.
Aslında yapabilirsin fakat o akışı sağlayamayan yapmanın yolu var.

TAB işi kolay onu geçiyoeum çünkü tab da veriler sürekli değişir ve bunu oyuncu görebilir fakat chatda yazı 1 kez gelir ve kaybolur. Senin chatda bunu yapman için tüm chat o kaydedip her her saniye her oyuncudan silip yeniden kendi istediğini yapıştırman lazım.

İmkansız değil fakat sunucuyu çok zorlar yani boşver gitsin.

Client ile eklenen birşey bu dostum eklenti ile yapamazsın.
Aslında yapabilirsin fakat o akışı sağlayamayan yapmanın yolu var.

TAB işi kolay onu geçiyoeum çünkü tab da veriler sürekli değişir ve bunu oyuncu görebilir fakat chatda yazı 1 kez gelir ve kaybolur. Senin chatda bunu yapman için tüm chat o kaydedip her her saniye her oyuncudan silip yeniden kendi istediğini yapıştırman lazım.

İmkansız değil fakat sunucuyu çok zorlar yani boşver gitsin.

Anlıyorum, teşekkür ederim yardımın için. Sunucum için iyi olur diye düşünmüştüm lâkin client ile uğraşmayı kimse istemez, herkese yardımları için teşekkürler. En sevdiğim forum burası, herkes yardımcı olmaya çalışıyor, oluyor da. Destekleriniz için sağ olun! <3

Evet, normalde bu şekilde olamaz fakat client ile oynama yaptıkları için eklemişler

Dostum bende görmüştüm bunu renk birden değişmiyor 2 renk bir birine karışarak değişiyor büyük ihtimal ile bunu client ile yaptılar.​

Dediğim şey şu yani isim nerede renk değiştiriyor tab da mı yoksa sohbet de mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl