Sonoyuncu Craftrise Gibi Launcher Yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan axehazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.827
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

axehazar

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Sauron

Discord:

sauron#2637

Sonoyuncu Craftrise Gibi Launcher Client Nasıl yapılır yada editlenir lütfen yardım edin visual studiodan falanmı yapılıyor Bir youtuber falan varmı gösteren yada bilgili birisi ?

Son düzenleme:
c dili ile yapılabilir kolay değil küçük sunucuların yapmasına gerek yok

Craftrise falan gibi büyük bir sunucun yoksa çok saçma zaten tamamen oyuncu kaybı ama ücretli yaptırabilirsin

java dili ile yapılıyor diye duymustum bir formda c#lde yapılıyormuymuş ?

Sonoyuncu Craftrise Gibi Launcher Client Nasıl yapılır yada editlenir lütfen yardım edin visual studiodan falanmı yapılıyor Bir youtuber falan varmı gösteren yada bilgili birisi ?
Evet Launcher VisualStudio'dan yapılıyor. 2019 sürümünden kolaylık ile yapabilirsin.
C# İle Hazırlanan ve Kodlanan bir sistemdir.

Youtube'dan "Mehmet's" adlı bir kişi var o kanalı takipe al derim. 0'dan Launcher Kodlama ile ilgili içerikler çekiyordu.

kanka sonoyuncu ve craftrise gibi demiştim başlıkta mehmets Tlauncher gibi yapmayıı gösteriyor

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu launcher electronjs ile yapılmış ve editlenebilir. Tavsiyem bunun üzerinden çalışmanız. C# ile yapabileceğiniz tasarımlar kısıtlı.

C# ile Visual Studio üzerinden yapabilirsin fakat uygun fiyata kaliteli editleme hizmeti dahil size uygun fiyata sağlayabiliriz. Iletısım Discord: nkys.fw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl