Klasik mi Değil mi?

• Evet Klasik !!

Oy: 90 32,6%
  • Hayır Bambaşka Bir Birleşim...

Oy: 186 67,4%

• Kullanılan toplam oy
    276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle şunu belirtiyim paket şuana kadar gördügüm en iyi paket ve çok güzel çalışıyor fakat bir sorun var op harici hiç kimse adaya herhangi bir şey yapamıyor blok kıramıyor chest açamıyor vb.

Merhaba ARkadaşlar Ben Bu PLuginde SO Denen Yerleri Değiştiremiyorum Kendi Serverimin Kısaltılmış Halini Koymak İstiyorum PLuginlerde Bunları Bulamıyorum Gözükmüyor NAsıl Yapabilirm
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Bende Bazı PLuginler Çalışmıyor ChestCommands Skriptekiler Birde SO Denilen Yerleri Değiştirmek İstiyorum Ama BUlamıyorum Nasıl Değiştirebilirm Bunları Cevaplarsanız Sevinirim

Son düzenleme:
Marketi nasıl yapıcaz ? Klasik olan !

Belirli Bir Noktadan Sonra Artık Bende Sinir Kalmadı. Bu Yüzden de Bu Paketi Yayınlıyorum. Lütfen Artık Saçma Sapan Paketlerinizi Yayınlamayın....
Bence bu tarafta çok haksızsınız. herkes deneme - yanılma yoluyla öğrencek birşeyleri. o kişi paketi yayınlayacak hatalarını anlayıp daha iyisini yaparak özür dileyecek. kimseye böyle demeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum. herkes insan sizde başta öyle başladınız. deneme - yanılma yoluyla o kişide öğrenecek.

Güzel gözüküyo ama...
Neden "OP"Skyblock? :'(

osmanlivipal, megavipal , komutları hangi chestcommand plugini içinde?

İtem Sp Çalışmıyor Galiba

Benim elimde paket var haritalari aldim helal et bro

Ben SkyLordu SkyElite ve SkyKingide SkyGod olarak değiştirmek istiyorum nasıl değiştiriceğeim ?

Bu op skyblock plugin paketimi yoksa emekmi

Son düzenleme:
Ben SkyLordu SkyElite ve SkyKingide SkyGod olarak değiştirmek istiyorum nasıl değiştiriceğeim ?

Bu op skyblock plugin paketimi yoksa emekmi
1 - groupmanagerden değiştirceksin.
2 - sence başlıkta ne yazıyor?

Önemli değil. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl