Klasik mi Değil mi?

• Evet Klasik !!

Oy: 90 32,6%
  • Hayır Bambaşka Bir Birleşim...

Oy: 186 67,4%

• Kullanılan toplam oy
    276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ayarlarını özelden atma şansın varmi bende var o puligin
Yorumunuz için teşekkür ederim. Maalesef atamam.

@FuryRS otosatı kullanmak için ne yazıyorduk tabelaya ?[DOUBLEPOST=1520661504,1520661415][/DOUBLEPOST]@FuryRS otosatı kullanmak için ne yazıyorduk tabelaya ?
Yorumunuz için teşekkür ederim. İlk satıra <AutoSell> yazmanız yeterlidir. Eklenti otomatik olarak configde ki eşyaları satacaktır.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Maalesef atamam.

Yorumunuz için teşekkür ederim. İlk satıra <AutoSell> yazmanız yeterlidir. Eklenti otomatik olarak configde ki eşyaları satacaktır.
Fakat Olmadı ? Normal Bir Tabela Gibi Duruyor Satmadıda. Msjda Gelmedi

Fakat Olmadı ? Normal Bir Tabela Gibi Duruyor Satmadıda. Msjda Gelmedi
O zaman farklı bir eklentiye geçebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1521491002,1520678930][/DOUBLEPOST]
Paket sürümü 6.6 olarak güncellenmiştir...
Yama Notları:
ASkyBlock hatası giderildi (Ada Korunuyor),
Sandıktan otomatik satış düzenlendi (İlk satıra <OTO-SATIŞ> yazmanız yeterlidir),
Optimizasyon çalışmaları devam ediyor (%85)...

Maalesef skylord gibi yetkilere atlanmıyor oyuncuların ada leveli 150k ya ulaşsada /skylord ol komutu çalışmıyor

Irfan seninde yaptığın paketi biliyoruz kardeşim burada boşuna Halile bişey deme ilk önce sen git görev menündeki bugunu düzelt !

Market nasıl oluştarabiliriz

Tab'ı Ve İsmin yanında Yazan SO'yu nasıl değişiriz

Bişey Soracağım Sıkıntı Bendede Biliyorum Adamlar Adada Hiçbirşey Kıramıyorlar Yardım Lütfen Bu Paketi Kullanmayı Çok İstiyorum

Market nasıl oluştarabiliriz
-/ozelmarket

Tab'ı Ve İsmin yanında Yazan SO'yu nasıl değişiriz
Essentials.jar/messages.properties + messages_tr.properties + messages_en.properties

Editlemeyi bilmiyorsan:

Bişey Soracağım Sıkıntı Bendede Biliyorum Adamlar Adada Hiçbirşey Kıramıyorlar Yardım Lütfen Bu Paketi Kullanmayı Çok İstiyorum
ASkyBlock eklentisinin güncellemesinde hata olmuştur. Tekrar güncelleyin ya da kurulumdan önce ASkyBlock'a dair her şeyi silin.

aga bek ingilzce

1525722011403.png
1525722011403.pngŞU SAGDAKİ SONOSMANLI YAZISINI NERDEN DEGISTIRCEM ?!?!?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl