SonOsmanli 1.7.x - 1.8.x HSkyBlock Sunucu l Özel Rütbe Sistemi l Özel Paralar l Basit Sandık

SYN_T3SL4

If you can't handle it you will win nothing !
Elmaslar
887
Minecraft
SYN_T3SL4
2n34BL.png

8PvoAA.png

Kaçıncı Sunucu Açışım Bilmiyorum. Ama Galiba Bunun Bir Sonu Olmıycak. Hazır Elimde Sunucu Varken
Açmamak Ayıp Olur Dedim... :)
8PvoAA.png

jXORm9.png

ErdMkv.png

8PvoAA.png

Özel Rütbe Sistemi

Sunucumuzda 3 Tane Rütbe Vardır. Bunlar:
SkyLord: 10K Ada Levelinde
SkyKing: 30K Ada Levelinde
ZEUS: 50K Ada Levelinde
Basit Kasa Sistemi
Sunucumuzda Sadece Spawner Kasası Vardır.
Gelişmiş Ada
Sunucumuzda ki Adalarda 64 Adet Elmas Blok ve Her şeyi Hazır Golem SP Yeri Vardır.
Açık Arttırma
Asıl komudu /auc'dur.
Karşınıza menü açılır ve orada bilgi alabilirsiniz.
Açık arttırmaya item koymak için elinize itemi alıp; /auc start <miktar <başlangıç fiyatı>
Açık arttırmaya para katmak için; /bid yazabilirsiniz.
Özel Para Sistemi
Sunucumuzda KırıkTaş Kazarak Bulabiliceğiniz Özel Paralar Vardır. Bunlarla Set,Alet,Spawner ya da Oyun Parası Alabilirsiniz..
8PvoAA.png

BvQg3V.png

Kurucu: Halil İbrahim
Kurucu: Mahmut
Builder: Ramazan
Builder: Sefer
Yetkili Skype: Multi Nitro
8PvoAA.png

SPAWN
8PvoAA.png

kGzaLq.png

8PvoAA.png

MARKET
8PvoAA.png

X91j45.png

8PvoAA.png

ADALAR
8PvoAA.png

ZMByJz.png

8PvoAA.png

Sunucu IP Adresi: play.sonosmanli.org
8PvoAA.png

NOT: Haritalar Tamamen Bize Aittir...
8PvoAA.png

Son düzenleme:
Selam Dostum Map konusunda biraz dahaEmek vermelisiniz Pluginler Orta derecede Konunuzu Daha -
Düzenli yapmanızı öneririm Çalışmalarınızın devamını dilerim

24 saat içerisinde 1 resim daha eklemelisiniz aksi takdirde konunuz çöpe taşınacaktır.

Plugin Paketlerinizi Takip Ediyorum Ve Son Osmanlı Hub Plugin Paketine Güncelleme Gelse İyi Olucak Dostum :)

Merhaba Ben sonosmanli adminiyim acaba spawnda ne gibi kötü yapılar var söyler misiniz gelişmemize yardım ettiginiz için saolun bu arada

Plugin Paketlerinizi Takip Ediyorum Ve Son Osmanlı Hub Plugin Paketine Güncelleme Gelse İyi Olucak Dostum :)
Yayınladığım Gibi Olmasını İstemediğim İçin Süreyi Bayaa Genişletiyorum...

Kansız Kurt sana demedim dostum

Sunucuyu Biraz Daha Geliştirme İşine Giriştik ve Yaptığımız Birçok Testin Ardından Sunucumuzda Her Girişte Ada Açanlara 1 Golem SP Veriyoruz. Ayriyetten Bug Olmaması Açısından Sp'leri En az İpeksi 4 İle Kırılabilir Yaptık. Bunu da Yakında Açacağımız Sitede Satmayı Düşünüyoruz... İyi Oyunlar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl