♥ SonKahraman.Tk ♥ ♛ 2019 En İyi Hileli Op Factionu ♛ $ Market %50 İndirimde $

Sunucuyu beğendiniz mi ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

Mr_KillerHD

SonKahraman.Tk Hileli Op Faction
Elmaslar
16
Minecraft
Mr_KillerHD
s-min.png

SUNUCUMUZ AÇILMIŞTIR HEPİNİZİ BEKLERİZ İYİ OYUNLAR.

Son düzenleme:
hİlElİ mOp MaCtİoN

Kısa ve Güzel. Haritalar ve Sistemler eklenebilir. Ekip kısmı gereksiz olur. Eklemenizi tavsiye etmem.

Mapleri falan gösterseydiniz daha detaylı anlardık onun dışında büyük bişey diyemem ama güzel gibi geldi.

Mapleri falan gösterseydiniz daha detaylı anlardık onun dışında büyük bişey diyemem ama güzel gibi geldi.
Güzel yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim mapleri atacaktık fakat keyubu hızlı olmamızı önerdi :)

Kısa ve Güzel. Haritalar ve Sistemler eklenebilir. Ekip kısmı gereksiz olur. Eklemenizi tavsiye etmem.
Öncelikle yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim :) Keyubu hızlı olmamızı önerdiğinden dolayı ekleyemedik :D

hile ve op yi görünce direk leş sunucu olduğunu anladım.İyi geceler.

Doğruyu söylemek gerekirse konu tasarımından pek bir şey anlayamadım. Daha doğrusu görsel yok vs. Özellikler bölümünde ise alakası olmayan şeyler yazılmış. Bu yüzden en kısa zaman içinde tasarım güncellenirse daha güzel olur. Sunucuyu pek beğendim söylenemez. Geliştirmeniz gerekiyor.

Sadece keyubu tasarımını görünce bile sunucunun kalitesi hakkında fikrim oldu.Kamu stopu:Keyubu tasarımlarından gına geldi artık.

hileli op fekşın taktikler aslını yüceltir

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl