Crypton
Örümcek Hoşt!
- Elmaslar
- 110
- Minecraft
- Crypton
Discord:
Crypton#0161
Crypton#0161
EmreSHN#4551
on load:
{bagisci} is not set:
set {bagisci} to "Yok"
command /bağışçı [<offlineplayers>]:
permission: op
trigger:
if arg-1 is set:
set {bagisci} to "%arg-1%"
send "&8&l» &cBağışcı &e%arg-1% &cOlarak Ayarlandı" to sender
else:
send "&8&l» &cBağışcı Belirlenmedi" to sender
bagisci:
text:
- '&8» &bSon Bağışçı: &b{skript:bagisci}
interval: 1
random: false
Sherlock#5773
benim gönderime bakma imkanın varmı hocamSkript ile yapman gerekir.
Kod:on load: {bagisci} is not set: set {bagisci} to "Yok" command /bağışçı [<offlineplayers>]: permission: op trigger: if arg-1 is set: set {bagisci} to "%arg-1%" send "&8&l» &cBağışcı &e%arg-1% &cOlarak Ayarlandı" to sender else: send "&8&l» &cBağışcı Belirlenmedi" to sender
Titlemanageride şöyle ayarla
Kod:bagisci: text: - '&8» &bSon Bağışçı: &b{skript:bagisci} interval: 1 random: false
Crypton#0161
sitede nası ayarlıyoruz bunuSkript ile yapman gerekir.
Kod:on load: {bagisci} is not set: set {bagisci} to "Yok" command /bağışçı [<offlineplayers>]: permission: op trigger: if arg-1 is set: set {bagisci} to "%arg-1%" send "&8&l» &cBağışcı &e%arg-1% &cOlarak Ayarlandı" to sender else: send "&8&l» &cBağışcı Belirlenmedi" to sender
Titlemanageride şöyle ayarla
Kod:bagisci: text: - '&8» &bSon Bağışçı: &b{skript:bagisci} interval: 1 random: false
Crypton#0161
site için istemiştim yinede yardımın için teşekkürlerSite hakkında bilgim yok
TheLudoBile#3485
Crypton#0161
Şey vip alınca komut yazdiriliyo konsolada bana para yatirinca lazimsiteye bi komut yaptır işte yok mu oyuncu adını çeksin ve sunucu konsoluna bi komut yazdırsın sadece konsolluk bi komut yapmak lazım aslında
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!