Tanıtım SonBağışcı eklentisi | Farklı Script Desteği || v1.3.0 Optimized!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buhari

mbuharigkz.com
Yönetici
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
1.248
Discord İzni
Minecraft
xBuhari

Discord:

xBuhari

SonBağışçı v1.3.0
  • Bu eklenti ile sunucunuza en son para yatıran kişiyi otomatik olarak görebilirsiniz.
  • Eklentide PlaceHolderAPI , MVdWPlaceholderAPI desteği vardır.
  • 4 Script desteği bulunmaktadır;
  • LEADEROS/MINEWEB/LOSINGWEB/OASIS

Ayraç3.png

lOrN4k.png

unknown.png
unknown.png
unknown.png
1609224704521.png

lOrN4k.png

Ayraç3.png

• Eklentinin config.yml dosyasını yenilediğiniz zaman sunucuya restart atmalısınız. Yeniden yükleme komutu ekleyecektim fakat bug olabilme ihtimali olduğu için restart atılması daha sağlıklı olur.
  • Her 5 dakikada bir son bağışçı verisi yenilenir.
  • Bu son bağış verilerini PlaceHolderAPI ile MVdWPlaceholderAPI kullanan her eklentide kullanabilirsiniz. (Örneğin skriptlerde Skelett sayesinde.)
  • PlaceHolderAPI ve MVdWPlaceholderAPI verileri aşağıdaki gibidir:
    Kod:
    PlaceHolders (TitleManager + PlaceHolderAPI)

Kullanici: %sonBagisci_getUser%
    Deger: %sonBagisci_getValue%

PlaceHolders (FeatherBoard + MvDwPlaceHolderAPI + PlaceHolderAPI)

Kullanici: {placeholderapi_sonBagisci_getUser}
    Deger: {placeholderapi_sonBagisci_getValue}
  • config.yml dosyası da aşağıdaki gibidir:

Kod:
    site:
    url: 'https://demo.script.com/'
    script: null
    #SCRIPTLER:

# LEADEROS
    # MINEWEB
    # LOSINGWEB
    # OASIS

#PlaceHolders (TitleManager + PlaceHolderAPI)

# Kullanici: %sonBagisci_getUser%
    # Deger: %sonBagisci_getValue%

#PlaceHolders (FeatherBoard + MvDwPlaceHolderAPI + PlaceHolderAPI)

# Kullanici: {placeholderapi_sonBagisci_getUser}
    # Deger: {placeholderapi_sonBagisci_getValue}
Ayraç3.png

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• Ayraç3.png
    Ayraç3.png
    535 bayt · Görüntüleme: 133
Son düzenleme:
İşe yarar bir konu olmuş eline sağlık, umarım bunun gibi birçok eklentiyi yakında görürüz.

jsoup ile yapmak mantıklı olmuş, ek bir api gerektirmiyor; kolay kullanılabilir olmasıyla birlikte leaderos alanlardan çoğunun kullanacağını düşünüyorum. Başarılar dilerim

Teşekkür ederim, kullanacağım.

Çoğu kişinin aradığını düşünüyorum eline sağlık güzel bir eklenti olmuş.

Genellikle bu sistemi büyük Türk sunucularında görürdüm ama aradığım zamanda bulamazdım. Neyse ki sizin gibi iyi birisi bunu paylaştı ;) <3

Ellerine sağlık nedense benden daha hızlı davranıyorsun bu işlerde benim paylaşmayı ve yapmayı düşündüğüm şeyleri ilk önce sen ücretsiz paylaşıyorsun hızlısın hee.

Ellerine sağlık nedense benden daha hızlı davranıyorsun bu işlerde benim paylaşmayı ve yapmayı düşündüğüm şeyleri ilk önce sen ücretsiz paylaşıyorsun hızlısın hee.
Bu eklentiyi önceden yapmıştım ama sadece kendi sunucumda kullanıyordum. Kullanmayınca paylaşayım dedim.

1594498007630.png

Ben de yapmıştım fakat paylaşmamıştım :) gereken arkadaşlarıma vermiştim, birisinin paylaşması iyi olmuş eline sağlık güzel eklenti

Eline sağlık.

PlaceholderAPI'nin mysql desteği ile yapılabilirdi o zaman özel interval'da ayarlayabiliyorsun.

Ekli dosyayı görüntüle 133025

Ben de yapmıştım fakat paylaşmamıştım :) gereken arkadaşlarıma vermiştim, birisinin paylaşması iyi olmuş eline sağlık güzel eklenti

Genellikle bu sistemi büyük Türk sunucularında görürdüm ama aradığım zamanda bulamazdım. Neyse ki sizin gibi iyi birisi bunu paylaştı ;) <3
Çoğu kişinin aradığını düşünüyorum eline sağlık güzel bir eklenti olmuş.
güzelmiş, beğendim.
Teşekkür ederim, kullanacağım.
jsoup ile yapmak mantıklı olmuş, ek bir api gerektirmiyor; kolay kullanılabilir olmasıyla birlikte leaderos alanlardan çoğunun kullanacağını düşünüyorum. Başarılar dilerim
İşe yarar bir konu olmuş eline sağlık, umarım bunun gibi birçok eklentiyi yakında görürüz.

Yorumlarınız için teşekkürler.

PlaceholderAPI'nin mysql desteği ile yapılabilirdi o zaman özel interval'da ayarlayabiliyorsun.
Özel invervale gerek yok sanki. Ha diyorsanız ki güncelleme süresini config dosyasından belirleyelim , hallederim onu bir sonraki güncellemeyle.

Heryerde Arayıp Bulamamıştım Teşekkürler <3

Özel invervale gerek yok sanki. Ha diyorsanız ki güncelleme süresini config dosyasından belirleyelim , hallederim onu bir sonraki güncellemeyle.
Eğer güncellenme süresi anlık ise lag yapar sunucu da çok istek gönderdiği için.

Benim plugin de config de ayarı var.
İstersen paylaşayım veya sen kendi pluginine ekle uğraşmak istemezsen atarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl