Paylaşım Son Zamanlarda Steam Uygulamasında En Çok Oynanan 5 Oyunla Tanışın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lynch

Göz Düşürme Sanatı Nedir?
Elmaslar
1.708

Discord:

Lynch#7622

Steam'den bedava 40 adet oyun - Koronavirüsten korkup evde ...

Merhaba MC-TR Ailesi bugün sizlere 17/04/2020 itibari ile En çok oynanan 5 Oyunu tanıtacağım.

csgo.jpg

1999 yılında Counter-Strike bir Half-Life modu olarak çıktı. Counter-Strike betadan tam sürüme doğru çıkış yaparken, rekabetçi nişancılık oyunlarını tanımlayacak olan klasik oynanışı ortaya çıkartmış ve oyunu on yıldan fazladır büyük bir bağlılık ile takip eden bir topluluğu ortaya çıkartmıştır.

Her sürümünde – 1.6, Source ve Global Offensive – Counter-Stirke bir oyuncunun yeteneğinin fiilen ölçüm yeri olmuştur. Dünya dört bir köşesinden gelen takımlar, yerel, bölgesel ve uluslararası turnuvalarda becerilerini ve stratejilerini devamlı olarak göstermektedirler.
Minimum sistem gereksinimleri:

• İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
  • İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 veyahutta AMD Phenom™ X3 8750, bunlar yoksa daha iyisi
  • Ekran Kartı: 256 MB, DirectX 9.0 destekleyen bir ekran kartı yeterli olacaktır.
  • Bellek: 2 GB RAM
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 15 GB
Önerilen sistem gereksinimleri: Bu sistem gereksinimi, Valve tarafından yayınlanmış, resmi sistem gereksinimleri değildir. Kullanıcıların oluşturmuş olduğu, CS GO önerilen sistem gereksinimleri‘dir.

• İşletim Sistemi: Win 7 32
  • İşlemci: Intel Pentium Dual Core E5700 3GHz / AMD Phenom 8750 Triple-Core
  • Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6670 or NVIDIA GeForce GT 630
  • Bellek: 2 GB RAM
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 7.6 GB Hard drive space

Dota 2: Yama 7.24 Yayında

Dota, “Eul (Kyle Sommer)” adlı harita yapımcısının yaptığı WarcraftIII haritası ile başlıyor. İki takım olarak dağıtılan oyuncuların birer kahraman (şampiyon) seçerek karşı tarafın Kadimini (ancient) yok etmeye çalıştığı bu harita, Eul’un haritayı Warcraft III: Frozen Throne için güncellememesi üzerine sahipsiz kalıyor ve daha sonra birbirinden farklı harita çeşitleri oluşuyor. “Guinsoo (Steve Feak)” tarafından geliştirilen Dota Allstars en popüler Dota haritası haline geliyor. Dota, “Guinsoo” tarafından İcefrog’a devredildikten sonra günümüze kadar geliyor. Hem WarcraftIII haritası olarak devam ediyor hem de Dota 2 olarak gelişimini hız kesmeden sürdürüyor.

Oyun Steam üzerinde yayınlanmaya ve oynanmaya devam ediyor. Bu da oyuncular için büyük bir avantaj sağlıyor. Takım arkadaşlarınızı, Steam arkadaş listenizde bulunan oyunculardan seçebiliyorsunuz ve oyuna arkadaşlarınızla girmeniz daha kolay bir hale geliyor. Oyun güncellemeleri de Steam açık olduğu sürece otomatik olarak yapılıyor.

Steam’da bulunan diğer birçok oyun gibi Dota 2’de de eşya takası ve Steam üzerinden eşya satışı gerçekleştirilebiliyor. Bu eşyalar oyun içerisindeki güç dengesine etki etmiyor. Sadece karakterlerin, silahların ve zırhların görünümlerini değiştirebiliyor.​

Minimum Sistem Gereksinimleri

Windows:

• İşletim Sistemi: Windows 7 or newer
  • İşlemci: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX Compatible
Mac OS X

• İşletim Sistemi: OS X Mavericks 10.9 or newer
  • İşlemci: Dual core from Intel
  • Ekran Kartı: nVidia 320M or higher, or Radeon HD 2400 or higher, or Intel HD 3000 or higher
SteamOS + Linux

• İşletim Sistemi: Ubuntu 12.04 or newer
  • İşlemci: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz
  • Ekran Kartı: nVidia Geforce 8600/9600GT (Driver v331), AMD HD 2xxx-4xxx (Driver mesa 10.5.9), AMD HD 5xxx+ (Driver mesa 10.5.9 or Catalyst 15.7), Intel HD 3000 (Driver mesa 10.6)
  • Ses Kartı: OpenAL Compatible Sound Card

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Windows:

• İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit.
  • İşlemci: i5 650 or AMD fx 4100
  • Ekran Kartı: AMD Radeon R7 240 128 Bit 2 GB.
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Ses Kartı: DirectX Compatible
Mac OS X:

• İşletim Sistemi: OS X Mavericks 10.9 or newer
  • İşlemci: Dual core from Intel
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: nVidia 320M or higher, or Radeon HD 2400 or higher, or Intel HD 3000 or higher
SteamOS + Linux:

• İşletim Sistemi: Ubuntu 12.04 or newer.
  • İşlemci: Dual core from Intel or AMD at 3.2 GHz.
  • Bellek: 8 GB RAM.
  • Ekran Kartı: nVidia Geforce 8600/9600GT (Driver v331), AMD HD 2xxx-4xxx (Driver mesa 10.5.9), AMD HD 5xxx+ (Driver mesa 10.5.9 or Catalyst 15.7), Intel HD 3000 (Driver mesa 10.6).
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı.
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan.
  • Ses Kartı: OpenAL Compatible Sound Card

Buy Playerunknown's Battlegrounds Steam

PUBG genel hatlarıyla anlatılacak olursa, oyun gerçekten kullanıcıları için mükemmel şekilde tasarlanmış ve çok eğlenceli bir oyun. Takım olarak veya solo şekilde oynanabilen PUBG, FPS oyun kategorisindedir. Oyunda bir uçağın içinde toplanmış olan oyuncular belirledikleri noktalara paraşütle atlayarak adadaki imkanlarla görevleri yapmaktadırlar. Bir oyuna yaklaşık olarak 100 kişi dahil olmaktadır.

Son yıllarda özellikle gençler olmak üzere her yaştan insan online bilgisayar oyunlarını aktif şekilde oynamaktadır. Genel olarak ‘’Knight Online’’ ile başlayan online oyun çılgınlığı ‘’Metin2, World of Warcraft, Dota, Counter Strike, League of Legends’’ gibi bir çok online oyun ile kullanıcı kitlelerini çok üst seviyelere taşıyarak ülkeler arası takımlarla büyük turnuvaların oluşturulmasına vesile olmuştur. Son olarak ortaya çıkan ve herkesin büyük beğenisini toplamayı başaran oyun PUBG olmuştur. Bu oyun Steam platformundan ücreti karşılığında satın alınabilmektedir. Steam, birçok bilgisayar oyununun orijinal versiyonlarının satın alınabildiği çok büyük bir oyuncu platformudur. PUBG de kullanıcı kitlesinin artmasıyla birlikte
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
üzerinde yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran oyunlar arasına girmiştir.
  • MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

• ÖNERİLEN:
    • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

Buy Grand Theft Auto V (GTA 5) Rockstar Game PC CD-Key

Genç bir serseri, inzivaya çekilmiş bir banka soyguncusu ve ürkütücü bir psikopat, kendilerini suç dünyasının, ABD hükümetinin ve eğlence sektörünün karışık ağlarında buluyor. Kendileri de dahil, hiç kimseye güvenemedikleri acımasız bir şehirde tehlikeli soygunlar yapmayı başarmak zorundalar.

Grand Theft Auto V'in PC sürümü, oyunculara 4k ve ötesinde çözünürlükle ve saniyede 60 kare tazeleme hızıyla Los Santos ve Blaine County dünyasını keşfetme fırsatını sunuyor.

Oyun, fare ve klavye kontrollerinin yanı sıra doku kalitesi, gölgelendirici, mozaikleme ve kenar yumuşatma gibi 25 farklı ayar dahil, PC'ye özgü birçok özelleştirme tercihi sunuyor. Ayrıca araç ve yaya trafiği kontrolü için nüfus yoğunluğu belirleyebilme özelliği, iki veya üç monitör desteği, 3D uyumu ve tak-çalıştır kumandalar için destek de seçeneklere dahil.

Ayrıca Grand Theft Auto V'in PC sürümüne 30 oyuncu ve 2 izleyici desteğiyle Grand Theft Auto Online da dahil. Grand Theft Auto Online'ın PC sürümü, Soygunlar ve Rakip modları da dahil olmak üzere konsollarda çıktığı tarihten beri yayınlanan tüm mevcut geliştirmeleri ve Rockstar'ın oluşturduğu içeriği de içeriyor.

Grand Theft Auto V ile Grand Theft Auto Online, Birinci Şahıs Bakışı Moduyla son derece detaylı Los Santos ve Blaine County dünyasını bambaşka bir şekilde görme şansını veriyor.​

• MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
    • İşlemci: Intel Core 2 Dört Çekirdekli İşlemci Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Dört Çekirdekli İşlemci (4 CPUs) @ 2.5GHz
    • Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
    • Depolama: 72 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: %100 DirectX 10 uyumlu

• ÖNERİLEN:
    • İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
    • İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
    • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
    • Depolama: 72 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: %100 DirectX 10 uyumlu

Buy Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Uplay CD Key! | ENEBA

Tom Clancy's Rainbow Six Siege ile silah kullanma ve imha sanatında ustalaş. Yaşayacağın deneyimin tam merkezinde yoğun yakın mesafe çatışmaları, yüksek öldürme oranları, strateji ve taktik, ekip oyunu, ve şiddetli aksiyon var. Önceki Tom Clancy's Rainbow Six oyunlarından devralınan zengin miras ile yoğurulmuş bu müthiş silahlı çatışma ve stratejik uzmanlık oyununu deneyimle.

20637_R6S_STEAM_CLOSE_QUARTERS_GIF_TURKISH.gif.png

Bu yepyeni tarz savaş oyununda silah kullanma ve imha sanatında rakipsiz ustalığını göster.
Savunmada, ekibinle koordinasyon içinde bulunduğun yeri fethedilemez bir mevziye dönüştür. Tuzaklar kur, tahkimat yap, savunma sistemleri geliştir ve düşmanı geri püskürt.
Taarruzda, dar koridorlarda, barikatlı geçitlerde, tahkimatlı savunma hatlarında ekibine liderlik et. Taktik haritalardan, gözlem İHAlarından ve sızmalardan topladığın verileri değerlendir, saldırı planını yap, her durumu lehine kullan.

20636_R6S_STEAM_TOOLS_OF_DESTRUCTION_GIF_TURKISH.gif.png

Dünyanın dört yanından üst seviye eğitimli Özel Kuvvet operatörleri arasından ekibini oluştur. Düşman hareketlerini izlemek için son teknolojiden faydalan. Duvarları havaya uçurarak yeni ateş hatları aç, zemin ve tavanları delerek sızma noktaları aç. Elindeki müthiş envanterden her türlü silah ve cihazı kullanarak düşmanın yerini tespit et, çeşitli manevralarla yanılt ve onları çevrelerindeki her şeyle birlikte yok et.

20478_R6S_STEAM_ALWAYS_EVOLVING_GIF_TURKISH.gif.png

Rainbow Six Siege zaman içinde geliştikçe ortaya çıkan yeni strateji ve taktikleri deneyimle. Yeni operatörler, silahlar, cihazlar ve haritalarla gelen her güncelleme ile savaş tarzını da geliştir. Sürekli değişen ortama paralel olarak arkadaşlarınla birlikte sen de kendini değiştir, en deneyimli ve ölümcül operatör sen ol.

20477_R6S_STEAM_HIGHLY_COMPETITIVE_GIF_113017b_TURKISH.gif.png

Sıralamalı maçlarda dünyanın dört yanından oyunculara karşı mücadele et. Haftalık turnuvalarda en iyi ekibini sahaya sürerek rekabete katıl veya Rainbow Six Siege Pro League'de dünyanın en iyi profesyonel ekiplerinin performanslarını takip et.

• MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions required)
    • İşlemci: Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz
    • Bellek: 6 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5870 (DirectX-11 compliant with 1GB of VRAM)
    • Depolama: 61 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: DirectX® 9.0c compatible sound card with latest drivers

• ÖNERİLEN:
    • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions required)
    • İşlemci: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or better or AMD FX-8120 @ 3.1 Ghz or better
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 (or GTX 760 / GTX 960) or AMD Radeon HD 7970 (or R9 280x [2GB VRAM] / R9 380 / Fury X)
    • Depolama: 61 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: DirectX® 9.0c compatible sound card 5.1 with latest drivers

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Konuyu çok güzel tanıtmışsın. Ellerine sağlık.​

Steam'i ayakta tutan oyunlar :'D
Güzel ve düzenli bir tasarım olmuş...

Listede olan çoğu oyunu daha öncedende oynadım ki gerçekten ben bu oyunlara da, "Yılların Oyunu" unvanını taktım. Çünkü gerçekten de eski oyun olmalarına rağmen halen kendilerini güncel tutup en sevilen oyun olmayı başarıyorlar ki GTA V ve CS:GO gibi oyunları severek oynuyorum.

Listede olan çoğu oyunu daha önceden oynadım ki gerçekten ben bu oyunlara da, "Yılların Oyunu" unvanını taktım. Çünkü gerçekten de eski oyun olmalarına rağmen halen kendilerini güncel tutup en sevilen oyun olmayı başarıyorlar ki Grand Theft Auto V ve CS:GO'yu severek oynuyorum.
Yorumun için teşekkür ederim.

Steamde gördüğüm en iyi oyunlar gerileri boş.

Hepsi bir birinden güzel oyunlar :)​

çok faydalı ve güzel bir bilgi vermissiniz. Başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl