Sol Reklam

Son Sürüm Minecraft Sunucusu İlgi Görür Mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emirteox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.077
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emirteox

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
55
Puanlar
13.475
Yer
Turkey

Discord:

emirteox

Arkadaşlar merhaba, bir sunucu açacağım, lobiyi falan yaptık ama asıl paketi yapmaya başlamadan önce bir sorum olacak, sizce 1.20.1 minecraft Factions sunucusu açılır mı, yada başka bir sürüm, oyuncular gelir mi yoksa hala craftrise'nin o 1.8 factions veya skyblockuna takılıp kalırlar mı, siz olsanız gelirmiydiniz, aklımda deli sorular ama şuan sanırım sadece bunlar yanıt bulsa yeterli.

Sunucu çok yenilikçi olacak iddia ediyorum Türkiyede daha önce görmediğiniz sistemler ile sunucu açacağım ancak oyuncular ilgi gösterecek mi ondan şüpheliyim, görüşlerinizi bekliyorum.

Yabancı aç xD TRden ekmek fiyatını zor çıkarırsın. Çünkü sunucu tutarmı tutmazmı HİÇBİR fikrim yok. Çünkü gerçekten Türkler garip. Yabancı sunucularda yüksek kaliteliler çok tutyor fakat türkiyede Çöp sunucu bile tutabiliyor. Hiçbir fikrim yok Ama başarılar.

En üst sürümü Türkiye'deki çoğu bilgisayar kaldırmayabilir diye düşünüyorum. En azından ben öyleyim :/

turkiyede 1.16.5 surumu cogunlukla kullaniliyor viaversion ile desteklersen neden olmasin

1.20.1 factions değilde lostvanilla tarzı vanilla sunucu açabilirsin.

Kullanacağım eklentiler 1.16.5'i desteklemiyor (Java 17) ve ayrıca oyunun da yenilikleri barınsın istiyorum, hâlâ görüşlerinizi bekliyorum.

son sürüm sunucuda max 30-40 kişi oynar, bilgisayarı 1.20 kaldırmayan oyuncular bulunuyor. Son sürüm sunucu açmak mantıklı bir karar değil

bir düşüncem yok ama görür be abi be ablaaaaaa

Görüşüm sunucu piyasasının tekelleştiği yönünde, hep aynı yüzler hep aynı kişiler ve bu işi tekele bağlayan "Bugün Minecraft Sunucumda hile avlıyorum" diyen kişiler, şahsen bu piyasayı açık ve tekele bağlıyor sizlerin bakış açısından sevebilirsiniz ve ya arkadaş olabilirsiniz fakat içerik üreticisi olarak benim ile aynı düşüncede olduğunuzuda düşünüyorum.

Son sürüm Minecraft Sunucusu ilgi fazla çekmeyebilir ülkemizin enflasyon değerlerinden ötürü cihazların güçleri maalesef ki çok düşük, 1.16 üstünün Türkiye içerisinde fazla çekeceğini düşünmüyorum Türkiye üstünde sunucu açacak isen 1.18 ve ya altı açmanı tavsiye ederim ve ya kendi kararına bağlı kalıp son sürüm sunucuda yapabilirsin sana kalmış ama bana kalırsa 1.18 ve ya üstü fazla ilgi göreceğini düşünmüyorum.

En iyisi son sürümdür bence, ancak tr oyuncularının sistemleri zayıf kalıyor son sürümlere.

Bende o yüzden kararsızım, oyuncular ilgi göstermezse diye, sunucuyu 1.20.1'den aşağı düşürmek de istemiyorum elim kolum bağlı gibi hissediyorum çünkü <=1.16.5 sürümleri java 16 kullanıyor ve artık malumunuz çoğu eklenti Java 17'ye geçiş yaptı bile ve yeni özellikleri kaçırmak istemiyorum artık şansımızı deneyeceğiz sanırım.

Birde sizce 1.20 Factions'mu açayım yoksa klan sistemi koyup 1.20 Survival mı açayım?

Birde sizce 1.20 Factions'mu açayım yoksa klan sistemi koyup 1.20 Survival mı açayım?
Hangi oyun modunda oynadıysan, oynamayı seviyorsan, daha çok tecrüben varsa o oyun modunda açmanı öneririm. Herkes kendi bildiği işi yaparsa daha iyi şeyler ortaya çıkabilir.

Senin dediğin mantıklı ancak iki oyun modundada gereken tecrübem var o yüzden, tecrübem olmayan işe girmem en azından gider biraz o oyun modunu oynarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı