HasanMCEray
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Hypuin
Discord:
Hypuin#2793
Hypuin#2793
Enes?#3565
Hypuin#2793
Hypuin#2793
bu çok acemi hali bahsettiğim chestcommands'la birleştirilmiş birşeyler olmalıSanırım claim chunk eklentisini diyorsunuzindirebilirsinizDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
M & A ekibine ait böyle bir eklenti var ona da bakabilirsinizSON OYUNCU TİTANYUMDAKİ GİBİ CLAİM ALINMASINI İSTİYORUM CLAİM TAŞI VS ŞEYLER OLURSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Hypuin#2793
Hypuin#2793
link hatalı tekrar atar mısın?M & A ekibine ait böyle bir eklenti var ona da bakabilirsinizDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hypuin#2793
Enes?#3565
Ozaman benim dediğim plugin üzerinde biraz çalışıp menü v.b yapacaksın :)dostum maalesef ki 100tl verecek durum bizde yok :d
Hypuin#2793
Ozaman benim dediğim plugin üzerinde biraz çalışıp menü v.b yapacaksın :)
Kaan Çabuk#9590
Hypuin#2793
kopyalamıyoruz sadece istekleri yerine getiriyoruz titanyum modundaki scriptler hoşuma gidiyor.Konuyla alakasız ama neden hep SonOyuncunun özelliklerini kopyalıyorsunuz? Kopyalarsanız zaten tutmayacağı belli.
Dostum eklenti Türklere 30-40 TL gibi bişi yabancılar için o fiyat discord dan yazabilirsin onlarakopyalamıyoruz sadece istekleri yerine getiriyoruz titanyum modundaki scriptler hoşuma gidiyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!