Son Oyuncu Network | Türkiyenin En Büyük Minecraft Sunucusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Speaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 15.342
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhteşem bir ekip.
Kadıköydeki "Cloud and Coding Service" şirketimize bekleriz.
İlgilenirseniz özelden şirket adresimizi veririz bi çayımızı içersiniz :)

Örnek Aldığım Bir Sunucu Lakin Bu Kadar Kurucu Varken Nasıl İdare Edebiliyorsunuz?
Muhteşem bir ekip.
Gelmek İsterim Açıkçası İstanbulda Üniversite Okuyorum Şuan Memleketteyim Okul Başladığında İstediğiniz Vakit Gelir Bir Çayınızın Misafiri Olurum.

Örnek Aldığım Bir Sunucu Lakin Bu Kadar Kurucu Varken Nasıl İdare Edebiliyorsunuz?

Gelmek İsterim Açıkçası İstanbulda Üniversite Okuyorum Şuan Memleketteyim Okul Başladığında İstediğiniz Vakit Gelir Bir Çayınızın Misafiri Olurum.
Sizleride bekleriz :)

:) Son Oyuncuyu Diğer Sunuculardan Ayıran Launcher Farkıdır. Herkez atıp tutar kolaydır yapılır mapılır. Ama yapmaz yapamaz. Sonra eklenti ile engellemeyi dener engelliyemez :)
İnsan oğlu kendinden başkasınınkini yaptığını beğenmez. O yüzden yorum çeşitliliği boldur bu forumda :)
Biraz geç kaldım ama başarılar :)
Herzaman eleştirilere açığız zaten :) Biraz öyle türk insanı kendi yaptıklarını övmez gidip yabancılarınınkı över :(

Bizdeki bütün kurucular sonoyuncunun ilk açıldığı günden beri bizimledir hiçkimse birbirine danışmadan birşey yapmamaktadır.[DOUBLEPOST=1498522737,1498522694][/DOUBLEPOST]
Muhteşem bir ekip.
Diğer ekip arkadaşlarımla konuştuktan sonra geri dönüş yaparım size teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1499000505][/DOUBLEPOST]Bu bir konu güncelleme mesajıdır.[DOUBLEPOST=1500454099][/DOUBLEPOST]Bu bir güncelleme mesajıdır.

Bana göre türkiye'nin en kaliteli sunucusu, başarılar :)

Sunucuyu bildim bileli Speaw ve DonduranAteş e hastayım :D
Aşırımı aşırı başarılı bir sunucu

Türkiye'nin temsilcilerinden bir sunucu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl