Son Oyuncu Network | Türkiyenin En Büyük Minecraft Sunucusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Speaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 15.343
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neye güvenerek "Türkiye'nin En Büyük Sunucusu" diyorsunuz kendinize? Lakin benim düşüncem son yıllarda iyice gerilediniz belkide işe ilk başladığınız gün olduğu gibi şuan aynı heyecanı duymuyorsunuzdur.
Şunuda belirtmek isterim türkiyede bulunan diğer sunucular hile ile 2000 kişi zor olurken biz hilesiz ('HİLESİZ') bir şekilde bu sayıya ulaşıyoruz.[DOUBLEPOST=1498488655,1498488589][/DOUBLEPOST]
Şu küfürleri de bir el atsanız durduk yere ana bacı küfür ediyorlar bizlere İnanın ki sevdigim bi sunucu ama küfürler gelince hiç gidesim olmuyor böyle nefret edesim oluyor macro acan bir yana küfür eden bir yana böyle devam etmekte şahsen ben bu durumdan aşırı şikayetciyim oyun mu küfür salonumu bilemiyorum ama inşallah dikkate alınır gerekeni yaplır diye umuyorum
Küfürleri hacer hallediyor merak etme.

Şu küfürleri de bir el atsanız durduk yere ana bacı küfür ediyorlar bizlere İnanın ki sevdigim bi sunucu ama küfürler gelince hiç gidesim olmuyor böyle nefret edesim oluyor macro acan bir yana küfür eden bir yana böyle devam etmekte şahsen ben bu durumdan aşırı şikayetciyim oyun mu küfür salonumu bilemiyorum ama inşallah dikkate alınır gerekeni yaplır diye umuyorum
Şuan için halihazırda hacer sistemimiz bulunuyor zaten. Bunu gün geçtikçe daha da geliştirmeye çalışıyoruz :)

İnşallah daha iyi yerlere gelirsiniz dedigim gibi küfürleri biraz sıkı yönetimle yaparsanız daha mutlu olacagız çünkü sebebsiz ce azı alınmayacak küfürler ne bilim tehditler macro olanlar ailebiye küfürler 2 yıl oldu sizin sunucuya girmeyeli girdim mi illa birisinden anaa bacı sülale küfür yiyip çıkmak

İşini bilen çoğu kişi yükleyici alt edebiliyor. Yükleyici sadece "bazı kişileri" engelliyor(!)

Sunucudan kırdığınız milyon dolarlardan bizede verin biraz(!)
Bu arada bu launcher olayı yerine çok daha iyi bir eklenti ile engellerseniz hileleri çok daha iyi olacak, yıllardır oynuyorum sunucuda, premium aldıktan sonrada oynamaya devam ettim, devam ediyorum, sunucu kapanana veya ben oyunu bırakana kadarda oynuycam.

Sunucudan kırdığınız milyon dolarlardan bizede verin biraz(!)
Bu arada bu launcher olayı yerine çok daha iyi bir eklenti ile engellerseniz hileleri çok daha iyi olacak, yıllardır oynuyorum sunucuda, premium aldıktan sonrada oynamaya devam ettim, devam ediyorum, sunucu kapanana veya ben oyunu bırakana kadarda oynuycam.
Launcher sayesinde %99 oranına varan bir şekilde engelliyoruz.

İnşallah daha iyi yerlere gelirsiniz dedigim gibi küfürleri biraz sıkı yönetimle yaparsanız daha mutlu olacagız çünkü sebebsiz ce azı alınmayacak küfürler ne bilim tehditler macro olanlar ailebiye küfürler 2 yıl oldu sizin sunucuya girmeyeli girdim mi illa birisinden anaa bacı sülale küfür yiyip çıkmak
Makro olayını dün denedim direk sohbete makro tespit edildi mesajı geliyor :D

valla ben hep denk geliyom adam acayip acayip vuruyor yani :/

:) Son Oyuncuyu Diğer Sunuculardan Ayıran Launcher Farkıdır. Herkez atıp tutar kolaydır yapılır mapılır. Ama yapmaz yapamaz. Sonra eklenti ile engellemeyi dener engelliyemez :)
İnsan oğlu kendinden başkasınınkini yaptığını beğenmez. O yüzden yorum çeşitliliği boldur bu forumda :)
Biraz geç kaldım ama başarılar :)

Örnek Aldığım Bir Sunucu Lakin Bu Kadar Kurucu Varken Nasıl İdare Edebiliyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl