Son Oyuncu Network | Türkiyenin En Büyük Minecraft Sunucusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Speaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 15.343
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Speaw

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
notch

1. 7NgPNl.png

1531975_740391985973799_1276279026_o.png

ADRES
    mc.sonoyuncu.network
    OLAqg3.png

SonOyuncu Network, 5 yılı aşkın hizmet süresiyle, sizlerin destekleriyle büyüyen, Türkiye'nin en büyük sunucusu, dünyanın ise en büyük sunucularından biri konumunda. Destekleriniz için ekibimiz adına hepinize teşekkürü borç bilirim.
    IRFN - Son Oyuncu Network

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

TANITIM VIDEOSU

BİZ KİMİZ
    5 Yıla ulaşan hizmet süremiz ile oyuncularımızın istekleri ve oyunun kalitesi doğrultusunda, sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışan, bu yolda tüm tehlikeleri göze alan ve yaptığımız işlerde hep yenilikçi olan SonOyunucu Ailesiyiz.
    pWzg1z.png

G0R21V.jpg

r2MQrz.png

SUNUCU ÖZELLİKLERİ (FİZİKSEL)

qWMRgq.png

OYUN ÖZELLİKLERİ
    Oyunlarımızda Launcher desteği ile başka sunucuların normal şartlarda yapamayacağı özellikler ekleme imkanımız bulunuyor. Bu sayede oyunları daha eğlenceli ve sorunsuz hale getirebiliyoruz.
    RPkJ11.png

JlAXAQ.png

MAÇ KAYIT SİSTEMİ
    YNkJ2D.png

XXkvQo.png

XXkvlk.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
gördüğüm en başarılı türk sunucusu

Oo, Speaw Bey MC-TR'yemi kayıt olmuş :) Aramıza Hoş Geldin Speaw :)

Neye güvenerek "Türkiye'nin En Büyük Sunucusu" diyorsunuz kendinize? Lakin benim düşüncem son yıllarda iyice gerilediniz belkide işe ilk başladığınız gün olduğu gibi şuan aynı heyecanı duymuyorsunuzdur.

Neye güvenerek "Türkiye'nin En Büyük Sunucusu" diyorsunuz kendinize? Lakin benim düşüncem son yıllarda iyice gerilediniz belkide işe ilk başladığınız gün olduğu gibi şuan aynı heyecanı duymuyorsunuzdur.
O gördüğün geçmiş maçlar varya onu hiçbir eklenti desteklemiyor. Yani kendileri kodluyorlar. Bunları kodlamakda 1 2 gün sürmüyor yani emek var. Hem Türkiye'de böyle bir rama mevkiye hiçbir sunucu sahip değil.

O gördüğün geçmiş maçlar varya onu hiçbir eklenti desteklemiyor. Yani kendileri kodluyorlar. Bunları kodlamakda 1 2 gün sürmüyor yani emek var. Hem Türkiye'de böyle bir rama mevkiye hiçbir sunucu sahip değil.
Bunları yapmak o kadar zor şeyler değil dostum. Parayı veren düdüğü çalıyor biliyorsun.

Bunları yapmak o kadar zor şeyler değil dostum. Parayı veren düdüğü çalıyor biliyorsun.
Parası olan insanın hiçbir şey bilmesine gerek yok :D Bu ekibin iyi olduğunu biliyorum. Ama Java Developer Olmak her baba yiğidin işi değil :D
Mesela yabancı developerler ile çok muhabbetim oldu, Kolay bir şey için kolay dediğim 1 Plugin için 300 Dolar biri 1000 Dolar istedi 300 dolardan aşağı olmuyor :D Ondan sonra bizde artık kendimizi bu yönde geliştiyoruz inşallah bizde bir gün açığa çıkacağız ;)

Beğendiğim nadir sunuculardan her geçen gün kendilerini geliştiriyorlar Türkiye'yi geçtim dünyada ilklere imza atıyorlar umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.

Biz kimse yapamaz demiyoruz zaten ve bütün eklentilerimiz kendi kodlamamızdır hiçbiryerde para karşılığı birşey yaptırmamaktayız.

Şu küfürleri de bir el atsanız durduk yere ana bacı küfür ediyorlar bizlere İnanın ki sevdigim bi sunucu ama küfürler gelince hiç gidesim olmuyor böyle nefret edesim oluyor macro acan bir yana küfür eden bir yana böyle devam etmekte şahsen ben bu durumdan aşırı şikayetciyim oyun mu küfür salonumu bilemiyorum ama inşallah dikkate alınır gerekeni yaplır diye umuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl