Sol Reklam

Son hatalarımız :)

naganetwork

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
36
Puanlar
1.220
Yer
Turkey
Minecraft
KINGXIEJ

Discord:

xiej_

Merhaba mc tr ailesi sunucumuzun açılmasına son 1 ay kaldı,ufak tefek ayarlamalar ve sorunlar dışın da hiçbir sıkıntı kalmadı.
1.ss de görüldüğü gibi bir hologram bugu mevcut,bu 20 canı kaldı yazısı pinata eklentisine ait,bu yazıyı ne yapsak kaldıramadık,nereden bulabilirim veyahut çözülebilir mi,.

2.Sıkıntı spawn'da büyü basılacak bir bölüm mevcut,bu bölüm de kitaplar 30 level basılacak şekil de olmasına rağmen büyü masası max 4-5 level büyü vermek de,bilgisi olan var mı.

Ekler

• 2023-08-29_08.53.17.png
    2023-08-29_08.53.17.png
    1,5 MB · Görünt.: 80
Merhaba,

Sunucunuzda Skript ve EssentialsX eklentilerini kullanıyor musunuz?

Merhaba unsafe-enchantments ayarı true olarak ayarlı.

"Pinata" sorunu için vereceğim Skript kodunu deneyin;
Kod:
command /kaldır:
    trigger:
        if target entity of player is armor stand:
            delete target entity of player

Merhaba kaldır yazınca hiç bir şey olmuyor ancak zamanım da bunu bir armor stand kill komutuyla düzeltiğimi hatırladım,internet de böyle bir komut buldum ancak bu da çalışmıyor
/kill @e[type=minecraft:armor_stand,distance=..1]
dibine gidip basıyorum olmuyor.

Zamanın'da bu sorunu bir armor stand kill komutuyla halletiğimi hatırlıyorum ancak bulamadım :(

Bahsettiğim komutu yazınca ise herhangi bir oyuncu bulunamadı hatası alıyorum..

/minecraft:kill @e[type=armor_stand,distance=..3]
Tamamdır bu komut ile halletim çok teşekkürler

Hayır enchant problemi aktif :( Ek olarak konu yeri burası değil ancak,bir sorum daha var,ticket açmaya çalışıyorum reklam için ancak ticketima giremiyorum nereden ulaşabilirim.

Merhaba mc tr ailesi sunucumuzun açılmasına son 1 ay kaldı,ufak tefek ayarlamalar ve sorunlar dışın da hiçbir sıkıntı kalmadı.
1.ss de görüldüğü gibi bir hologram bugu mevcut,bu 20 canı kaldı yazısı pinata eklentisine ait,bu yazıyı ne yapsak kaldıramadık,nereden bulabilirim veyahut çözülebilir mi,.

2.Sıkıntı spawn'da büyü basılacak bir bölüm mevcut,bu bölüm de kitaplar 30 level basılacak şekil de olmasına rağmen büyü masası max 4-5 level büyü vermek de,bilgisi olan var mı.
Merhaba, 2. sorununuz için rica etsem eklenti listenizi gönderebilir misiniz?

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı