Cylonce
El truco está en hablar menos y demostrar mas.
- Elmaslar
- 2.025
- Minecraft
- Cylonce
Discord:
Cylonce#4109
Cylonce#4109
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
Merhaba, saygı değer "MC-TR" ailesi bugün sizlere merak edip ekliyemediğim bir konu hakkında danışacağım. başlıktan'da anlıyacağınız üzere son bağışcı eklemek istiyorum featherboard kısmına nasıl ekliyebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 48977
Alpho320#9202
Bu videoyu baz alarak yapabilirsin;Merhaba, saygı değer "MC-TR" ailesi bugün sizlere merak edip ekliyemediğim bir konu hakkında danışacağım. başlıktan'da anlıyacağınız üzere son bağışcı eklemek istiyorum featherboard kısmına nasıl ekliyebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 48977
Cylonce#4109
Bu videoyu baz alarak yapabilirsin;
on load:
{bagisci} is not set:
set {bagisci} to "Yok"
command /bağışçı [<offlineplayers>]:
permission: op
trigger:
if arg-1 is set:
set {bagisci} to "%arg-1%"
send "&8&l» &cBağışcı &e%arg-1% &cOlarak Ayarlandı" to sender
else:
send "&8&l» &cBağışcı Belirlenmedi" to sender
bagisci:
text:
- '&8» &bSon Bağışçı: &b{skript:bagisci}
interval: 1
random: false
Cylonce#4109
Maalesef ki bu skripti biliyorum kendin değiştiriyorsun ismi.Kod:on load: {bagisci} is not set: set {bagisci} to "Yok" command /bağışçı [<offlineplayers>]: permission: op trigger: if arg-1 is set: set {bagisci} to "%arg-1%" send "&8&l» &cBağışcı &e%arg-1% &cOlarak Ayarlandı" to sender else: send "&8&l» &cBağışcı Belirlenmedi" to sender
İlk önce bu kodu UTF-8 ile bir yapıştır.
FeatherBoard'da şöyle ayarla:
C++:bagisci: text: - '&8» &bSon Bağışçı: &b{skript:bagisci} interval: 1 random: false
Basit bir yöntemdir. Sunucunu yormaz merak etme.
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
Kod:on load: {bagisci} is not set: set {bagisci} to "Yok" command /bağışçı [<offlineplayers>]: permission: op trigger: if arg-1 is set: set {bagisci} to "%arg-1%" send "&8&l» &cBağışcı &e%arg-1% &cOlarak Ayarlandı" to sender else: send "&8&l» &cBağışcı Belirlenmedi" to sender
C++:bagisci: text: - '&8» &bSon Bağışçı: &b{skript:bagisci} interval: 1 random: false
Merhabalar, birazcık hortlatıyor gibi oluyorum ama kusura bakmayın. Ben bu skripti ekledim ve featherboarda gereken şeyi yazdım lakin olmadı.Kod:on load: {bagisci} is not set: set {bagisci} to "Yok" command /bağışçı [<offlineplayers>]: permission: op trigger: if arg-1 is set: set {bagisci} to "%arg-1%" send "&8&l» &cBağışcı &e%arg-1% &cOlarak Ayarlandı" to sender else: send "&8&l» &cBağışcı Belirlenmedi" to sender
Alpho320#9202
MVdWPlaceholderAPI ve Featherboard sürümlerin güncel midir?Merhabalar, birazcık hortlatıyor gibi oluyorum ama kusura bakmayın. Ben bu skripti ekledim ve featherboarda gereken şeyi yazdım lakin olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 53913
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!