SoldierNetwork(Geçici ad) HUB Yetkili,Pluginer,ORTAK Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ustacanerartuc

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
⇤⇥

Sunucu Bilgileri
SoldierNetwork sunucumuz sınırsız kapasitelidir. Gelecek günlerde gelişecek ve sizlere güzel oyun desteği sunacaktır. 16 RAM li bir sunucu olacak
Şartlarımız
Yetkili
ilk 3 ay maddi destekte bulunmak zorundadır
Sebebi: her ay gelirden %15 %20 ona verilcek binevi ortak
Ortak sunucuya maddi ve manevi destek vermektedir ve panel vb şeyler verilir %35 payı vardır
ama biz %85 lik kısmını sunucuya yatıracağız ve yetkililere para ödeyeceğiz..
Pluginer Bizde 2 adet paralı plugin bulunmaktadır plugincimize güven açısından bize çok şey vadetmek zorundadır ilerleyen
zamanlarda onada belirli bir ücret verilcektir istediği pluginler en kısa zamanda alınıp
kimseye vermemek şartıyla teslim edilir..
UYARI!! EĞER BİZİM PLUGİNLERİ BAŞKA SUNUCUDA GÖRÜRSEK DOLANDIRICILIKTAN DAVA AÇARIZ
Bizi şeçtiğiniz için teşekkürler
iyi forumlar
İletişim Bilgileri
İletişim için bize;
Skype caner.reiss
E-mail [email protected]

adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formu
Ad/Soyad;
Yaş(Yetkili +17,Pluginer +12);
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.)
İstediği yetki:
ilk 3 ay ne kadar verebilir(1 ayda):
ZORUNLU TELEFON
-------------------------
Telefon numarası alınırsanız skype den isteyeceğim!!

Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler
Ekibimizi aşağıda olacak alım yapılacak bölümlerden oluşturacağız. Bölümler;
➸ Pluginer Aylık 20TL(YOUTUBE DEN VİDEO İZLEYİP EDİTLEYİP PLUGİNER OLANLARDAN DEĞİL)
Yetkili %15 %20 Pay( Sunucu ile ilgilenecek ve viplerle o ay içerisinde alınan viplerin %15 %20 gibi miktarı yetkiliye aittir..)
➸ ORTAK İSTEĞE BAĞLI (Min 50 TL)

%85 lık kısmını sunucuya yatırık kalan %15 i o kadar yetkılıye ortaga vermek nasıl bir matematik işlemı yapmıssınız hocam.

%85 lık kısmını sunucuya yatırık kalan %15 i o kadar yetkılıye ortaga vermek nasıl bir matematik işlemı yapmıssınız hocam.
ORTAK Olacağı için anlaşacağımızı varsayarak %85 i sunucuya yatıracağım istemezse %50 sini ben yatıracağım %35 i ona vereceğim...

Ad/Soyad;Burak Çe-----ş
Yaş(Yetkili +17,Pluginer +12); 15
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.) Discord: TakvaTurk#1521 Skype: live:djcin1994 [Gülme işaretinin orda D var
İstediği yetki: Pluginer
ilk 3 ay ne kadar verebilir(1 ayda): Benim Size Değil Sizin Bana Destekte Bulunmanız Gerekiyor Ücretsiz Çalışmıyorum
ZORUNLU TELEFON TELEFON YOK

İstersen ortak olabiliriz ama ben sunucu açtım benim sunucumda ortak olabilirsin 16 gb ram var şuan hub yaptım. Hosting; Batihost.

İstersen ortak olabiliriz ama ben sunucu açtım benim sunucumda ortak olabilirsin 16 gb ram var şuan hub yaptım. Hosting; Batihost.
bi konuşalım skype den
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ad/Soyad;Burak Çe-----ş
Yaş(Yetkili +17,Pluginer +12); 15
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.) Discord: TakvaTurk#1521 Skype: live:djcin1994 [Gülme işaretinin orda D var
İstediği yetki: Pluginer
ilk 3 ay ne kadar verebilir(1 ayda): Benim Size Değil Sizin Bana Destekte Bulunmanız Gerekiyor Ücretsiz Çalışmıyorum
ZORUNLU TELEFON TELEFON YOK
"plugincimize güven açısından bize çok şey vadetmek zorundadır ilerleyen
zamanlarda onada belirli bir ücret verilcektir"
keşke forum u düzgün okusaydınız..

bi konuşalım skype den
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

"plugincimize güven açısından bize çok şey vadetmek zorundadır ilerleyen
zamanlarda onada belirli bir ücret verilcektir"
keşke forum u düzgün okusaydınız..
Ben seni tanıyorum! Ama sen beni hatırlamadın sanırım.

:'D:'D Hatırlatırım belki bir de facebook açarsan daha iyi olur çünkü skype bırakmıştım ArtucNW den hatırlatırım belki ben Serkan BEYDANOL.

Ad/Soyad;Enes Doruk
İletişim adresi : [email protected] Skype:live:enesd3436
İstediği yetki:Ortaklık,Admin
ilk 3 ay ne kadar verebilir(1 ayda): 20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl